Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Lag din egen sengegavl

Det er mange ting du enkelt kan lage selv. Sengegavl og nattbordslomme er gode eksempler på dette.

Lag din egen sengegavl

Søker du opp DIY sengegavl får du mange forslag, og mulighetene er uendelige. Ta med deg din idé til en av våre butikker, så hjelper vi deg videre. – Vi har ukentlig folk som kommer innom for spesialtilpassede løsninger. Og for de som ikke helt vet hva de vil ha, kan vi hjelpe, forsikrer Tanja Gjelsvik ved Byggtorget Bergan Bygg.

Smart nattbordløsning!

Er soverommet for trangt for ordentlig nattbord? Sy en nattbordslomme på sengen der du kan plassere bøker, mobilen og annet småplukk. Lommen plasserer du mellom over- og undermadrassen og tar minimalt med plass. Dessuten slipper du både rydde og tørke støv av nattbordet.

Foto: Tanja Gjelsvik fra Byggtorget Bergan Bygg

6 tips til bedre sovemiljø

1. Ha det mørkt. Mal gjerne i mørke toner og bruk solskjerming – enten det er gardiner, persienner eller vinduer med integrert solskjerming.

2. Ha det kaldt. En temperatur mellom 15 og 18 grader er ideell for å sove godt. Gulvet trenger likevel ikke være kaldt. Velg en lunere gulvtype som parkett fremfor billig laminat eller fliser.

3. Luft godt hver dag, gjerne 5-10 minutter to til tre ganger daglig.

4. Vask dyne, pute og sengetøy jevnlig på 60 grader.

5. Legg vekk mobilen før du legger deg. Forskning viser at det blålige lyset fra skjermen forstyrrer søvnmønsteret og kroppens naturlige balanse.

6. Tenk oppbevaring. Det er viktig å ha en plass til alt for å minimere rot. Tilrettelegg for å holde det ryddig. God skapplass og skyvedører på garderobeskapene gir bedre plass.