Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Trelim Hurtig - Et must for enhver tømrer

Martin har sluttet med vanlig trelim.

Martin Lien er tømrer, driver for seg selv på Jevnaker og jobber mest med rehabilitering, tilbygg og garasjer for privatmarkedet. Han har prøvd ESSVE Trelim Hurtig i noen uker, og her er dommen:

– Jeg vil gå så langt som å si at det nye trelimet er et must for enhver tømrer. Nå skjønner jeg nesten ikke hvordan vi har klart oss uten et sånt produkt tidligere. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til vanlig trelim igjen. Jeg bruker det først og fremst til gjæring av listverk og panelskjøter. Her er Trelim Hurtig rett og slett perfekt. Én ting er at det fester på 30 sekunder, mens vanlig trelim bruker timer. Det i seg selv er et gigantisk skritt fremover. Nesten like viktig er at det er mye mer renslig i bruk. Det verken renner eller siger, og du slipper alt griseriet med vasking av limsøl og flekker i etterkant.

– Alt i alt er Trelim Hurtig en virkelig nyhet, en produktutvikling som jeg er sikker på at hele bransjen vil ta imot med åpne armer. Det gjør jobben enklere, raskere og rensligere. Jeg kommer aldri til å bruke gammeldags trelim igjen, sier han.

ESSVE Trelim Hurtig er et ekstremt hurtigfestende trelim. Du legger ut en limstreng, trykker sammen i noen sekunder og vipps – ferdig! Glem tvinger og press. Trelim Hurtig sitter på øyeblikket. I tillegg er det spaltefyllende og tåler ujevnheter i emnene.