Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Halvor og gjengen totalforvandlet denne Kristiansand-hytta på rekordtid.

Hytta har en fantastisk beliggenhet ved sjøkanten, og store vinduer rundt hele bygget gir denne perlen en helt spektakulær utsikt mot den idylliske sørlandske skjærgården.

Den største utfordringen var utvilsomt kjøkkenet, som besto av gammelt, slitent panel og utdaterte veggskap. Heldigvis visste snekker Gustav om en rask og effektiv løsning, og resultatet taler for seg selv.

Vi har god erfaring med de smarte veggplatene fra Forestia, og denne gangen falt valget på de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You. Disse kan festes rett over eksisterende vegg, slik at du unngår å måtte rive ned alt til fundamentet og starte fra bånn. Veggene blir som nye på null komma niks, i akkurat den fargen
eller det designet du ønsker deg. Dette er også kvalitetsmaterialer som tåler mye og holder seg i lang tid, uten maling eller annet vedlikehold.


Interiørstylist Halvor Bakke var i utgangspunktet skeptisk til ferdigtapetserte vegger, men måtte si seg imponert over resultatet. "Både kvaliteten og utseendet på veggene overrasket stort, og resultatet ble mye finere enn jeg trodde. Man ser ikke skjøtene i det hele tatt, og selve monteringen gikk utrolig raskt og sparte oss for mye arbeid – det ble rett og slett en ordentlig opptur!"
Når det kommer til fargevalg og design etterlater Halvor ingenting til tilfeldighetene …

Når vi jobber med steder med en historie og unik beliggenhet er det selvsagt for meg at dette gjenspeiles i interiøret. Ettersom denne hytta lå rett i havgapet var det derfor naturlig å benytte blåtoner, og dette er farger som passer godt inn på kjøkkenet. Vi valgte derfor å både inkludere blått i tapeten på veggene, og male gulvet og taket i samme toner. Det ga et maritimt innslag, samtidig som vi beholdt et stramt og rent design. Det var også viktig for meg å bevare gamle ting fra hytta og gi disse en velfortjent plass i ære av hyttas historie og
generasjonene som har vært her.

Se ferdig resultat her