Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. Velg butikk for å gå videre.

Inneholder 3 x 1 meter avløpsrenne med galvanisert rist, 2 x endelokk og 1 stk slamfang
Elastisk butyl klebemasse til lufttetting og forsegling av detaljløsninger ved installasjon av radonsperre.
Dobbeltsidig tape til skjøting av HALOPROOF radonmembraner.
Aco HexaLine dreneringssystem er spesielt utviklet for å legge på områder rundt huset, foran garasjen eller andre steder på eiendommen hvor det kan samle seg vann. Dreneringsrennen er svært robust og produsert i 100% resirkulerbart materiale . Rennen kan kombineres med 5 ulike rister: støpejernsrist, galvanisert spalterist, sklisikker plastrist, galvanisert gitterrist, eller rustfri stavrist, i tillegg til et bredt tilbehørs sortiment. Dreneringssystemet er beregnet på sporadisk personbil trafikk.
Nortetts fiberdukprogram består av en rekke forskjellige kvaliteter og dimensjoner. Fra forbrukerruller beregnet brukt til blomsterbed og småarbeid i hage, til serifiserte storruller for vegarbeid. Alle dukene er laget i polypropylen, og kan derfor brukes som underlag for asfalt takbelegg.
Tilbehørsprogrammet til Monarflex membraner inneholder produkter som sikrer tette gjennomføringer og avslutningsdetaljer: - sveiste gummihjørner (både innvendig og utvendig hjørne) - rørkrager - utligningskrager - butylfugemasse - kabelbinder - selvklebende membran gasstett/vanntett
Tilbehør til HALOPROOF Grunnmur- og torvtaksplater. innfesting og sikring av platene på de forskjellige bruksområder.
GRUNNPLATER Icopal grunnmurplate er bygd opp med et 3 sikts lag. Dette gjør at produktet får markedets beste trykk og strekk styrke. Kryssmønsteret i platen gjør at den er enkel å brette rundt hjørner og enkel å jobbe med.
GRUNNPLATER Icopal grunnmurplate er bygd opp med et 3 sikts lag. Dette gjør at produktet får markedets beste trykk og strekk styrke. Kryssmønsteret i platen gjør at den er enkel å brette rundt hjørner og enkel å jobbe med.
GRUNNMUR, TORV OG GULVPLATE ICOPAL FONDA torvtaksplate er en spesialplate for torvtak, den har sklisikker over- og underflate. Den er bygd opp med et 3 sikts-lag, noe som gjør produktet godt å jobbe med. Produktet har grønn farge som passer til torvtak.