Byggtorget logoByggtorget logo

Derfor velger proffen Byggtorget

Rett vare til rett tid

Du får riktig leveranse til rett tid og sted, og rask beskjed ved forsinkelser.

Det gjør at byggeprosjektet og arbeidshverdagen din blir effektiv og forutsigbar. I starten av et prosjekt lager vi en prosjektplan sammen, og sørger så for at du får rett vare til rett tid, pakket slik du trenger det for en effektiv håndtering av materialene på byggeplassen. Skulle det oppstå forsinkelser har vi en tett dialog og finner en løsning.

Riktige og effektive løsninger

Målet vårt er å bidra til de mest effektive byggeprosjektene i bransjen.

Vi tilbyr alt fra kursing og arkitekttjenester til containere og digitale løsninger. Ingen byggeprosjekter er like, derfor har vi produkter og tjenester som passer til både små og store prosjekter. Med Proffnett har du også tilgang 24/7 til et brukervennlig og oversiktlig verktøy du kan bruke til å bestille varer, sjekke priser, ordrestatus og fakturahistorikk.

Rask respons og god informasjon

God dialog og den riktige informasjonen når du trenger den.

Rask responstid og samarbeidspartnere som gjør det de kan for å hjelpe er viktig i en hektisk hverdag. Vårt mål er å alltid å sørge for at du som proff får den hjelpen og informasjonen du trenger. Vi er aldri lenger unna enn en telefonsamtale, og med Proffnett har du i tillegg tilgang 24/7 til å legge inn bestillinger, sjekke priser, ordrestatus og fakturahistorikk.

Kontaktperson du kan stole på

​​Faglig kompetanse og kort vei til svar.

Som proffkunde hos oss har du alltid en fast og kompetent fagperson som planlegger prosessen sammen med deg og holder deg løpende oppdatert. Du har alltid en kontaktperson du kan spørre om råd, enten det gjelder materialvalg, tjenester eller andre løsninger.

«Hvis det haster så gjør vi det vi kan for å få det til.»

– Vegard Svenskerud, Proffselger, Byggtorget Toten Lena

Bli kunde?

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn kontaktskjema så hører du snart fra oss!

Vi er en del av Mestergruppen, og det er en fordel for deg!

Du forholder deg til din proffselger som blir bindeleddet i prosjektet, eller du settes i kontakt med riktig person mot de tjenestene som er relevante. Du får kortere byggetid, lavere kostnader, mindre svinn og høyere kvalitet. Nettopp fordi du har et riktig fagmiljø i ryggen under hele leveransen.

Norges ledende hus- og hyttekjeder

finner du hos Mestergruppen. Som proffkunde hos Byggtorget er det kort vei til hus- eller hyttekonsepter som passer dine prosjekter.

Prefabrikerte trekonstruksjoner

fra PreTre reduserer byggetiden og øker kvaliteten innen precut, takstoler og elementer. PreTre leverer til prosjekter over hele landet.

Mestergruppen Arkitekter

er Norges største arkitektmiljø på småhusbebyggelse. Som proffkunde i Byggtorget får du tilgang til en rekke arkitekt- og prosjekteringstjenester.

Landsdekkende malingskjeder

med høy kompetanse på farge og interiør og gode løsninger for produkter og logistikk.