Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. Velg butikk for å gå videre.

En allsidig snøskuffe til de enkle måkejobbene. Til bruk både hjemme eller på hytta. Aluminiumsblad, D-plasthåndtak. Ekstra langt treskaft.
En stor spade til graving av grøfter og andre tyngre jobber. Helpresset modell i herdet kvalitetstål. Pulverlakkert blad med ekstra slitestyrke og treskaft og med D-håndtak i plast.
En stor spade til graving av grøfter og andre tyngre jobber. Sveiset modell i herdet kvalitetsstål. Den "originale" norske anleggsspaden.
Betongskuffe for større støpearbeider. Flat underside, kan benyttes til grovretting av betongflater. Pulverlakkert blad og treskaft.
Grensaks med motskjær, utveksling og teleskopisk justerbare håndtak. Justerbar totallengde fra 70 - 98 cm. Plastbelagte, ergonomiske gripevennlige håndtak. Meget god kvalitet.
Smart gress saks med vridbart hode og god ergonomi.
En solid allround bår for hageeiere. Støttestag som gir god stabilitet og balanse. Helpresset galvanisert kasse. Hjul med stålfelg, 4 lags dekk med slange. Leveres umontert. Volum, 65 ltr
Galvanisert stål. Kassestr: 81x61x21cm. Kassetykkelse: 0,7mm. Maks vekt: 130kg
ALL LJÅ BLIR PAKKET 1STK.I POSER MED RYTTER FOR OPPHENG PÅ PIGG.KOMPLETT HAGELJÅ PAKKES I BLISTER MED OPPH.FOR PIGG. FOR BUTIKK HAR VI FERDIG LJÅVEGG MED ASS.UTVALG AV ALLE PRODUKTENE.