• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Huntonit interiørplater

Huntonit interiørplater er en enkel måte å skape det miljøet du ønsker hjemme. Platene er enkle å montere og skjøter synes ikke. Det finnes mange farger å velge mellom – både moderne og klassiske.

Få et hjem inspirert av naturen

Ved å velge vegger i lyse valører og kombinere dette med naturmaterialer som tre, skinn, keramikk og ull skaper du en lys og dus atmosfære. Husk å skape kontraster ved å blande myke og harde materialer – som ull mot betong. Naturfarger er ofte fin som en base og lette å kombinere med kontrastfargene du er mest glad i.

 

Prøv en ny vri

Blått interiør har i den senere tid fått en stor plass i de norske hjem. Blått er en beroligende farge og passer godt sammen i ulike nyanser. Bli inspirert av havet, himmelen, fjellet eller den flotte blåtimen i vinterhalvåret. Huntonit Deep Ocean er en flott blåfarge som går mot grønne toner og kan fint kombineres med Soft Eucalyptus eller Soft Menthol.

 

Rustikk stil – hjemme eller på hytta

Huntonits nye panelbord i design Rustikk fås i 7 ulike utgaver. Fargene som er inspirert av norsk natur og med en variert overflatestruktur, gir et naturlig uttrykk som passer like godt hjemme som på hytta. Om du ønsker en lys atmosfære kan du velge mellom Færder, Røst, Lillesand eller Lindesnes. Dovre, Trysil og Hovden er mørkere valører som gir en varmere og lunere følelse og passer godt til fjellhytta eller peisestua.

 

Enkelt å montere
Huntonit veggplater monterer du enkelt selv, på eksisterende vegger eller stenderverk. Platene festes til veggen med skruer i den smarte skjøten, og så skrus neste plate på plass. De har en elegant not/fjærløsning som gjør at du ikke ser skjøten når de er skrudd opp på veggen.
Huntonit interiørplater er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Platene er produsert av kun rene trefibre og det brukes ingen tilsetningsstoffer eller kjemikalier i produksjonen.


 

 

Relaterte produkter Relaterte produkter
Huntonit Veggplate Skygge Frost 11x620x2390

Huntonit Veggplate Skygge Frost 11x620x2390

Huntonit Takplate Symfoni Hvit 11x300x1220

Huntonit Takplate Symfoni Hvit 11x300x1220

Huntonit Færder panelbord

Huntonit Færder panelbord

HUNTONIT SUTAKPLATE PLAN

HUNTONIT SUTAKPLATE PLAN

HUNTONIT TREFIBERPLATE SKYGGE 2390 CAFFELA

HUNTONIT TREFIBERPLATE SKYGGE 2390 CAFFELA