• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Her er våre interiørtips til hytta

Har du nettopp realisert hyttedrømmen eller trenger du inspirasjon før du setter i gang med oppussingen? Finn ut hvordan du enkelt innreder i en romantisk lys stil med Huntonit panelbord på vegger og tak.

 

Hytta er det ultimate stedet for å senke skuldrene og tilbringe kvalitetstid sammen med familie og venner. Derfor ønsker vi også å gjøre jordbærstedene våre så innbydende og hjemmekoselige som mulig.

 

Lys og trivelig atmosfære

Annette Nordstrøm er både interiørblogger med bloggen annettenordstrom.com, stylist, fotograf, designer og skribent. Hun har mange gode interiørtips til deg når du skal pusse opp og innrede sommerhytta.
– I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære. Det er mange interiørelementer vi forbinder med sommer. Flere av oss innreder med maritime elementer ved havet og lar naturen flytte inn. Det er aldri feil å innrede en sommerhytte i lyse valører med materialer som gir assosiasjoner til naturen. Plankvegger er en perfekt base for rommet som skal dekoreres.
Om det er en hytte som mer benyttes høst og vinter er det ikke mindre stemningsskapende å holde vegger og tak i lyse valører. I den mørke tiden trenger vi ekstra lys – og den lette strukturen i panelene fra Huntonit gir en fantastisk stemning i koselig lys fra stearinlys.

 

Blått som havet

For å få en avslappende ferie på hytta passer det utmerket med en fargepalett som gjenspeiler naturen utenfor..
– Når du pusser opp en sommerhytte eller et hus er det viktig å velge en fargepalett og stil som skaper den riktige og gode sommerstemningen for deg. Når sommerstedet ligger i nærheten av havet, velger flere å innrede i blå valører. Blå er en farge som skaper et beroligende interiør i hytta, noe mange ønsker seg på et fritidssted. La deg inspirere av de sarte fargene i naturen og innred med en fargepalett som er sommerlig og leke.
Snakker vi om en hytte for høst og vinter er det mange som vil kombinere med naturens ting i brune valører. Her kommer skinn, lekre tregreiner, steiner, lyng inn – og husk at for neste år er det faktisk blått og brunt som blir de store fargene!

 

Tak og vegger fornyet på et blunk!

Trenger både tak og vegger på hytta en fornyelse? Da er Huntonit ferdigmalte panelbord et veldig smart valg fordi disse er svært enkle å montere selv. Panelbordene kan brukes både stående og liggende på tak og vegg, og er en lettvint løsning når du skal pusse opp familiens sommerhytte.
– Jeg har hjulpet flere med å pusse opp hyttene sine og kan varmt anbefale Huntonit panelbord. Dette produktet passer perfekt på tak og vegger og gir rommet en naturlig og klassisk følelse. Når det samme materialet blir brukt både på vegger og tak gir det rommet et helhetlig inntrykk. Panelene er lette å legge og rommet blir fornyet på et blunk, forklarer Nordstrøm. Du får selvsagt panelene med trestruktur både i hvit, en lys fin grå og en lekker sandfarge.

Husk også at Huntonit panelene har en suveren egenskap i forhold til hytter og rom med varierende fukt og temperatur – perfekt også for hyttebruk!

HENT TING FRA NATUREN: Bruk maritime elementer, skjell, selvplukkede blomster, produkter i kurv, hamp og tre eller lyng – alt hva du selv liker best.


PERSONLIGE SKATTER: For å få et personlig uttrykk, finn frem brukte skatter som for eksempel gamle kart og bestemors hatter.