• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Boen parkett Eik Horizon plank Live Pure lakk

Nobbnummer: 51954314
Omregningskalkulator
3.344,00 per pak = 3,04 m2 per pak
Jeg trenger
m2
= 0 pak (0 m2)
Pakningsinformasjon

1-stavs parkett i en røykgrå varm tone med børstet overflate som understreker den aktuelle livsstiltrenden etter å finne roen, etter en pause fra hverdagen. Gulvet har et behagelig fargespill med innspill av kvist som gir et naturlig utseende. Overflaten er lett børstet, trestrukturen fremheves og gulvet blir lunt og behagelig å gå på. Plankene kommer i en bredde på hele 209 mm. Det øker romfølelsen og gir et eksklusivt utseende.
Live Pure er en innovativ ny overflateteknologi som gir Boen-gulvene et ubehandlet og ultra-matt finish. Et eikegulv som er behandlet med Live Pure formidler et inntrykk av nyhogget treverk i sitt naturlige miljø. Overflaten ser naturlig ut, og bevarer treets personlighet og farge – samtidig som overflaten er svært motstandsdyktig mot flekker, søl og ikke minst sollys.
Gulvet legges limfritt med BOEN X-press clic system som gir rask og sikker legging, og reduserer tidsforbruket. Gulvet er klart til bruk og kan benyttes umiddelbart etter legging. Godt egnet for gulvvarme.