• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Stengt nå
  • 33064080
Lukk
Produkter

Boen Parkett, 1-stav

Nobbnummer: 45955904
Omregningskalkulator
2,76 m2 per pak
Jeg trenger
m2
= 0 pak (0 m2)
Pakningsinformasjon

Eik Alamo Fas Castle er en 1-stavs parkett i en rustikk, antikkbeiset utforming som passer til modern, rustikk interiør. Overflaten gir inntrykk av et naturlig eldet gulv med en fin patina. Lange og brede bord understreker perpektivet i rommet og fremhever den naturlige trefølelsen.

 

Fas på langsiden av bordene frehmever plankepreget ytterligere. Behandlingen med Live Natural naturolje fremhever trestrukturen og gjør gulvet godt og behagelig å gå på. Det inneholder bare naturlige ingredienser som oljer fra solsikke, tistel og soyabønne og naturlig voks (karnauba og candelilla) og gir svært god beskyttelse mot væsker, samt forbedret UV-stabilitet.

For å forbedre slitestyrken ytterlige anbefales et strøk med Boen Oil Freshen Up eller Osmo vedlikeholdsvoks før gulvet tas i bruk. Det kan senere brukes til oppfriskning av mer trafikkerte områder. Legges limfritt med Boen X-press Clic system som gir rask og sikker legging og reduserer tidsforbruket. Gulvet er klart til bruk og kan benyttes umiddelbart etter legging.

Godt egnet for gulvvarme.