• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Innerdører

60 Produkter

Vi har innerdører til ulike funksjoner og rom. Dørene kommer i ulike størrelser og stil, alt etter ditt behov.

Her finner alt fra du klassiske innerdører, inspeksjonsluker til kottdører.

Bygg1 Innerdør Base 1, 1-speil hvit

Bygg1 Innerdør Base 1, 1-speil hvit

Moderne massiv innerdør av god kvalitet. Overflaten er belagt med 4mm MDF som er malt med vannbasert maling. Dørene er oppbygd med ramtre av laminert fingerskjøtt furu, som gjør at de har en god stabilitet. Teknisk beskrivelse: 40mm bredde, laminert ramtre (10cm), speil av 10mm trefiberplate belagt med folie, 4mm MDF på alle flater, kvistfri furu på kantene, vannbasert hvitmaling (NSC S 0502-Y) er standard, Blank låskasse (2014) og hvite snap-in beslag. Glassdørene har 4mm herdet sikkerhetsglass med klart glass som standard. Alle dørene leveres i ulike varianter: Enfløya, tofløya, dør med sidefelt, tette, med glassfelt og som skyvedør. Ved bruk av glassdører øker romfølelsen og lyset flyter fritt mellom rommene. Skyvedører er plassbesparende og praktisk. Base innerdører anbefales i kombinasjon med karm med dempelist. Se mer informasjon på www. bygg1.no
BESLAG FOR SKYVEDØR

BESLAG FOR SKYVEDØR

COMPACT 03 DØRBL HVIT

COMPACT 03 DØRBL HVIT

Compact 03 er en 40mm kompakt 3 felts formpresset dør med 2 snap inn hengsler og lås 2014. Leveres i std hvit NCS S 0502Y og har en ekstra holdbar finish som er enkel å holde ren. Dette er en ekslusiv dør med hele linjer og er konstruert rundt en massiv lydisolerende kjerne som gir en støydempende effekt.
COMPACT 04N DØRBL HVIT

COMPACT 04N DØRBL HVIT

Compact 04N er en 40mm kompakt 4 felts formpresset dør med 2 snap inn hengsler og lås 2014. Leveres i std hvit NCS S 0502Y og har en ekstra holdbar finish som er enkel å holde ren. Dette er en ekslusiv dør med hele linjer og er konstruert rundt en massiv lydisolerende kjerne som gir en støydempende effekt.
CRAFT 03 DØRBL HVIT

CRAFT 03 DØRBL HVIT

SWEDOOR Craft 03 er en fyllingsdør med 3 speil i en moderne versjon av de klassiske håndbygde dørene. Døren er malt i std hvit NCS S0502Y (bomull) med låskasse uten håndtak/vrider. Dette er et topp produkt av beste kvalitet som er bygd opp av massive ramme- og fyllingskomponenter. En slitesterk overflate gir den kvalitet som Swedoor absolutt anbefaler. Craft serien leveres som tett dør, glassdør, skyvedør og kan bestilles i andre farger.
CRAFT 04N DØRBL HVIT

CRAFT 04N DØRBL HVIT

SWEDOOR Craft 04N er en fyllingsdør med 4 speil i en moderne versjon av de klassiske håndbygde dørene. Døren er malt i std hvit NCS S0502Y (Bomull) med låskasse uten håndtak/vrider. Dette er et topp produkt av beste kvalitet som er bygd opp av massive ramme- og fyllingskomponenter. En slitesterk overflate gir den kvalitet som Swedoor absolutt anbefaler. Craft serien leveres som tett dør, glassdør, skyvedør og kan bestilles i andre farger.
DØR ID BRIS SLETT HVIT SPS

DØR ID BRIS SLETT HVIT SPS

SLETTE MASSIVE HELTREDØRER I MALT UTFØRELSE, LEVERES I 5 STANDARD OVERFLATER. LEVERES OGSÅ PÅ DE FLESTE SPESIALMÅL OPP TIL 249 CM HØYDE. SPESIALBREDDE LEVERES T.O.M. 1226 MM.
DØR ID FORMPRESSET SPS

DØR ID FORMPRESSET SPS

DØR ID FYLLINGSDØR SPS

DØR ID FYLLINGSDØR SPS

DØR ID GLATTE SPS

DØR ID GLATTE SPS

DØR ID LINE 1 SPEIL KLASSISK 90X210

DØR ID LINE 1 SPEIL KLASSISK 90X210

Line serien er en minimalistisk serie med enkle, rene linjer. Line klassisk hvit i NCS fargen S 0500-N er en dør med massiv ramtre. Dette gir en meget solid dør av ypperste kvalitet.
DØR ID SLETT KOMPAKT KLASSISK 9X21

DØR ID SLETT KOMPAKT KLASSISK 9X21