• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Stengt nå
  • 33064080
Lukk
Produkter

Maleverktøy

13 Produkter
FORL.SKAFT PERF ERGO 115-200

FORL.SKAFT PERF ERGO 115-200

Ergonomisk forlengerskaft fra Jordan med rør i forsterket plast for mindre vekt, som kan forlenges fra 115-200 cm. Patentert låsekon som sikrer at verktøy sitter fast og ikke vrir seg under bruk. Forlengerskaft forenkler de fleste oppussingsjobber, og jobben går raskere og blir mindre belastende. Passer til alle Jordans malerullbøyler, forlengbare pensler, forlengbare verktøy, vindusnaler og feiekoster.
MALERPUTE EASY PAD TERRASSE JORDAN

MALERPUTE EASY PAD TERRASSE JORDAN

Jordans EasyPad er vårt beste verktøy til beis/olje av terrasse. Utviklet for norske forhold, sikrer EasyPad et jevnt og skjoldfritt resultat på terrassebordene. EasyPad legger igjen riktig mengde beis/olje og man påfører og etterstryker i en og samme bevegelse. Dette gjør at man jobber raskere og får et mer holdbart resultat. EasyPad er enkel å bruke, og ved å ta av padden, har man et slipebrett i ett og samme produkt. Slipebrettet brukes til å slipe ned terrassebordene først, for å få et godt underlag før man beiser/oljer terrassen. Et enkelt og praktisk verktøy som gir en varig terrasse på 1-2-3.
MURKOST NATURFIBER REKTANGULÆR

MURKOST NATURFIBER REKTANGULÆR

Rektangulær murkost med naturfibre. Til påføring av tynntflytende slemming.
PENSEL FLAT PERFECT UTE 100 MM

PENSEL FLAT PERFECT UTE 100 MM

Godt resultat hver eneste gang. Flat utendørspensel som sikrer en trygg og jevn påføring.
PENSEL LANG ULTIMATE TERRASSE 70 MM

PENSEL LANG ULTIMATE TERRASSE 70 MM

Jordan Ultimate Terrasse Pensel er utviklet for norske forhold. Penselen er spesialutviklet for olje og beis, og gir et suverent resultat på terrassen. Busten har høyere opptak av tyntflytende væsker og holder godt på olje/beis slik at det drypper lite. Penselen er også utviklet for å etterlate mindre olje/beis på terrassebordene for optimal dekkevne. 70mm langpensel gir deg lengre rekkevidde. Terrassepenselen gjør det enklere å lykkes og å få et jevnt og pent resultat.
PENSEL ULTIMATE TERRASSE 120 MM

PENSEL ULTIMATE TERRASSE 120 MM

Jordan Ultimate Terrasse Pensel er utviklet for norske forhold. Penselen er spesialutviklet for olje og beis, og gir et suverent resultat på terrassen. Busten har høyere opptak av tyntflytende væsker og holder godt på olje/beis slik at det drypper lite. Penselen er også utviklet for å etterlate mindre olje/beis på terrassebordene for optimal dekkevne. 120mm penselen er godt egnet til store flater. Terrassepenselen gjør det enklere å lykkes og å få et jevnt og pent resultat
PENSEL ULTIMATE TERRASSE 75 MM

PENSEL ULTIMATE TERRASSE 75 MM

Jordan Ultimate Terrasse Pensel er utviklet for norske forhold. Penselen er spesialutviklet for olje og beis, og gir et suverent resultat på terrassen. Busten har høyere opptak av tyntflytende væsker og holder godt på olje/beis slik at det drypper lite. Penselen er også utviklet for å etterlate mindre olje/beis på terrassebordene for optimal dekkevne. 75mm penselen er godt egnet til kanter og detaljer. Terrassepenselen gjør det enklere å lykkes og å få et jevnt og pent resultat
PENSEL VINKLET ULTIMATE UTE 120 MM

PENSEL VINKLET ULTIMATE UTE 120 MM

Høykvalitets pensel til utendørs bruk. Optimal sammensetting gjør at du legger igjen riktig malingstykkelse som dermed gir huset den beste beskyttelsen. Ergonomisk vinklet skaft skåner håndledd og gjør malejobben enklere. - Beskytter treverket på riktig måte - Færre dypp, raskere jobb - Særdeles slitesterk bust - Oppbevaringsboks holder malingen fuktig i opptil 2 uker. En smal utepensel kan være lurt å ha for å komme til mellom bordene, og for å sikre god dekk på detaljer. Den er fin å bruke etter man ruller maling på veggen. Kan settes på forlengerskaft for mindre belastning på rygg og skuldre, og i tillegg går jobben mye raskere.
PENSELSETT GO INNE

PENSELSETT GO INNE

Penselpose med 3 pensler til rimelig pris, for enklere malerarbeider innendørs.
PENSELSETT GO UTE

PENSELSETT GO UTE

Penselpose med 3 pensler til rimelig pris, for enklere malerarbeider utendørs.
RULLESETT BASIC 18CM JEVNE

RULLESETT BASIC 18CM JEVNE

18 cm malerullkar, bøyle og fiberpelsrull. Til vegg og tak.
RULLESETT PERFECT 18 CM

RULLESETT PERFECT 18 CM

18 cm rullekar, bøyle og malerull. Rullen dekker godt og spruter lite. Til tak, vegg og gulv.