• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Fugeskum

20 Produkter
BRANNFUGESKUM FIREBOND FOAM SEAL+

BRANNFUGESKUM FIREBOND FOAM SEAL+

Brannhemmende 1-komponents pistolskum opptil 4 timer/EI 240 brannmotstand. Uavhengig testet i henhold til EN 1366-3: 2009 og EN 1366-4: 2006 og gir opptil 4 timer brannmotstand i de testede materialkombinasjonene. Brannytelse klassifisert i henhold til EN 13501-2. Produktet er en del av et produktsystem som er dokumentert og testet i henhold til ETAG 026 (del 2 og 3) og CE-merket for bruk som brannfugeskum. Systemet er også sertifisert av UL (Underwriter Laboratory). For tetting av lineære ledd i vegg, for eksempel karm/vegg ved montering av vinduer og dører eller rundt kabler og rør. Egnet for liming mot underlag som betong, lettbetong og murverk. For informasjon om utforming av ledd, forskjellige brannklasser og sertifisering, se Bostiks hjemmeside. I herdet tilstand har skummet hovedsakelig lukkede celler og gir utmerket varme- og lydisolasjon.
BYGGSKUM PUR 750 ML

BYGGSKUM PUR 750 ML

PUR er et helårs byggskum med kontrollert ekspansjon opp til 100 % på utlagt mengde, som slutter å ekspandere ved motstand. Tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav, kan transporteres ned til -20 °C, påføres fra -10 °C, er UV-bestandig, har god kjemikaliemotstand og kan overmales/pusses. Hefter til de fleste overflater og kan brukes til fuging og montering, samt varme-, kulde- og lydisolering.
BYGGSKUM PUR PRO 750 ML

BYGGSKUM PUR PRO 750 ML

PUR PRO er et helårs byggskum med lav og kontrollert ekspansjon som tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav, kan transporteres ned til -20 °C og påføres fra -10 °C. Den herder rask med permanent fleksibilitet, er UV-bestandig og kan overmales/pusses. PUR PRO har utmerket heft til de aller fleste overflater og kan brukes til fuging og montering, samt varme-, kulde- og lydisolering.
BYGGSKUMRENS PUR CLEANER

BYGGSKUMRENS PUR CLEANER

PUR CLEANER er en petroleumbasert væske for rengjøring av PUR GUN og andre fugepistoler for PU-byggskum. PUR CLEANER kan også brukes til fjerning av søl med uherdet PU-byggskum, stenlim o.l., samt effektiv beskyttelse mot korrosjonsdannelse. PUR CLEANER er enkel å bruke og kommer med praktisk spraydyse for rengjøring av pistol utvendig og ellers på overflater.
FUGEMASSE 101 BYGGSKUM 500 ML

FUGEMASSE 101 BYGGSKUM 500 ML

En-komponent polyurethan fugeskum. 101 BYGGSKUM er utviklet for bruk hele året, også ved minusgrader og lav luftfuktighet. Herder ved hjelp av fuktigheten i luften og danner et stivt og porøst materiale. Har svært god heft til de aller fleste materialer unntatt PTFE (Teflon). Herdet 101 BYGGSKUM har både isolerende og støydempende egenskaper.
FUGESKUM ALL SEASON GUN 750ML

FUGESKUM ALL SEASON GUN 750ML

Hurtigtørkende polyuretanskum for påføring med pistol. Består av 1-komp. fuktighetsherdende polyuretanskum som kan brukes i temperaturer ned til -10 grader. Ved påføring vil skummet danne et halvhardt fyllstoff. I herdet tilstand har skummet hovedsakelig lukkede celler, og gir utmerket varme- og lydisolering. Skummet herder raskt under påvirkning av fuktigheten i luften eller omgivende materialer, og bør derfor påføres slik at skummet kan ekspandere fritt. En lett overflatefuktighet gir større skumvolum og raskere herding. Produktet er luktfritt og gir lite utslipp.
FUGESKUM ALLROUND HAND 500ML

FUGESKUM ALLROUND HAND 500ML

Hurtigherdende polyuretanskum. Består av 1-komp. fuktighetsherdende polyuretanskum som kan brukes i temperaturer ned til +5 grader. Ved påføring vil skummet ekspandere kraftig og danne et halvhardt fyllstoff. I herdet tilstand har skummet hovedsakelig lukkede celler og gir utmerket varme- og lydisolering. Skummet herder raskt under påvirkning av fuktigheten i luften eller omgivende materialer, og bør derfor påføres slik at skummet kan ekspandere fritt. En lett overflatefuktighet gir større skumvolum og raskere herding. Produktet er luktfritt og gir lite utslipp i herdet tilstand.
FUGESKUM ALLSEASON HAND 750ML

FUGESKUM ALLSEASON HAND 750ML

Hurtigherdende polyuretanskum for håndholdt påføring (tilhørende munnstykke). Består av 1-komp fuktighetsherdende polyuretanskumsom kan brukes ved temperatur ned til -10 grader. Ved påføring vil skummet ekspandere kraftig og danne et halvhardt fyllstoff. Skummet har i herdet tilstand hovedsakelig lukkede celler, og gir en utmerket varme - og lydisolering. Skummet herder raskt under påvirkning av luftens fuktighet eller omliggende materiale, og bør derfor påføres slik at skummet kan ekspandere fritt. En lett fuktet overflate gir større skumvolum og raskere herding. Herdet produkt er luktfritt og har lav emisjon.
FUGESKUM BYGG PISTOL 850 ML

FUGESKUM BYGG PISTOL 850 ML

ESSVE Fugeskum Pistol, et allround hurtigherdende skum med maks volum, som kan brukes inne og ute, året rundt. Noe elastisk lettfikserende, med svært gode isolerende og lyddempende egenskaper. Kan skjæres og overmales etter herding. Bruk ESSVE Aktivator/fukte applikasjonen ved lave temperaturer, og i lufttette miljøer.
FUGESKUM FLEX 750 ML

FUGESKUM FLEX 750 ML

Fleksibelt og elastisk fugeskum med høy presisjon, som gir minimalt med spill/sløsing. Ved bruk av vedlagt adapter og rør kan produktet brukes direkte, med eller uten verktøy. Resultatet blir alltid best med pistol, og er derfor proffens beste valg. Raskere feste ved bruk av aktivator. Fugeskum Flex er høyisolerende med permanent bevegelse-absorpsjon ca 20%. Perfekt varmeisolering samt utmerket akustikktetting. Arbeidstemperatur ned til -5°C Ved bruk av aktivator ned til -15°C Lagres stående i romtemperatur max +25°C
FUGESKUM FLEX GUN 750ML

FUGESKUM FLEX GUN 750ML

Hurtigherdende polyuretanskum for påføring med pistol i bygg der det er behov for evne til opptak av bevegelse (inntil +- 20 %. Består av 1-komp fuktighetsherdende polyuretanskum som kan brukes ved temperaturer ned til - 5 grader. Ved påføring vil skummet ekspandere kraftig og danne et halvhardt fyllstoff. Skummet har i herdet tilstand hovedsakelig lukkede celler, og gir en utmerket varme - og lydisolering. Skummet herder raskt under påvirkning av luftens fuktighet eller omliggende materiale, og bør derfor påføres slik at skummet kan ekspandere fritt. En lett fuktig overflate gir større skumvolum og raskere herding. Herdet produkt er luktfritt og avgir lav emisjon.
FUGESKUM FLEX PRO 750 ML KOMBI

FUGESKUM FLEX PRO 750 ML KOMBI

Essve Fugeskum FLEX PRO, fleksibelt og elastisk fugeskum med høy presisjon, som gir minimalt med spill/sløsing. Brukes til allmenn tetting av dører, vinduer og gjennomføringer, inne og ute. Fugeskum Flex Pro er høyisolerende med permanent bevegelse-absorpsjon ca 20%. Perfekt varmeisolering samt akustikktetting (-60 db).