• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
  • Åpent i dag 06:30 - 17:00
  • 33064080
Lukk
Produkter

Fugeskum

17 Produkter
BYGGSKUM 101, 500 ML

BYGGSKUM 101, 500 ML

"101 BYGGSKUM er et enkomponent polyurethan fugeskum. 101 BYGGSKUM er utviklet for bruk hele året, også ved minusgrader og lav luftfuktighet. 101 BYGGSKUM herder ved hjelp av fuktigheten i luften og danner et stivt og porøst materiale. 101 BYGGSKUM har svært god heft til de aller fleste materialer unntatt PTFE (Teflon). Herdet 101 BYGGSKUM har både isolerende og støy-dempende egenskaper."
BYGGSKUM PUR CLEANER 500 ML

BYGGSKUM PUR CLEANER 500 ML

RENGJØRING AV PUR GUN Steng mengderegulatoren på PUR GUN helt før du skrur PUR CLEANER til pistolen Skru PUR CLEANER fast til pistolen til den er i låst posisjon Åpne mengderegulatoren helt og trykk på avtrekkeren på pistolen for å få ut rester av skum Slipp avtrekkeren når det begynner å komme PUR CLEANER ut av munnstykket til pistolen og la PUR CLEANER virke i 1 til 2 minutter Trykk så på avtrekkeren igjen til PUR CLEANER kommer ut helt rent uten skumrester Steng mengderegulatoren på PUR GUN helt og skru PUR CLEANER av pistolen Rengjør koblingsringen mellom pistol og aerosol og fjern rester av PUR CLEANER fra pistolen Oppbevar pistolen tørt FJERNING AV UHERDET PU-SKUM Sett på spraydysen som følger med Sjekk om overflaten tåler PUR CLEANER. Hvis det er tvil, test først på et lite område Spray PUR CLEANER på en klut og rengjør overflaten Gjenta om nødvendig
BYGGSKUM PUR7 750 ML

BYGGSKUM PUR7 750 ML

PUR er et helårs tidsbesparende byggskum med kontrollert ekspansjon som ved rett dosering slutter å ekspandere når den møter motstand. Den ekspanderer opp til 100 % på utlagt mengde. Der man før måtte skumme, stive av karmer, vente ut herdetiden, skjære og tilpasse før man f.eks. til slutt listet rundt et vindu, kan man nå bare skumme og liste og er med det ferdig. PUR leveres med engangshansker som ligger inni lokket. Den tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav, kan transporteres ned til -20 °C, påføres fra -10 °C i alle retninger - 360° og er temperaturbestandig fra -40 °C til +110 °C. Ferdig herdet har PUR brannklasse B2, er UV-bestandig og har god kjemikaliemotstand, den råtner ikke. Den kan overmales og pusses, og er resistent mot maur og andre nordiske insekter.
BYGGSKUM PUR7 PRO 750 ML

BYGGSKUM PUR7 PRO 750 ML

PUR PRO er et helårs en-komponent PU byggskum med lav og kontrollert ekspansjon. PUR PRO leveres med engangshansker som ligger inni lokket. Den tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav, kan transporteres ned til -20 °C, påføres fra -10 °C og er temperaturbestandig fra -40 °C til +110 °C. PUR PRO herder rask (ca. 60 minutter) med permanent fleksibilitet. Ferdig herdet har PUR PRO brannklasse B1, er UV-bestandig, kan overmales og pusses, råtner/smuldrer ikke og er resistent mot maur og andre nordiske insekter.
DISPENSER SIKAFOAM ECO NBS-AL4

DISPENSER SIKAFOAM ECO NBS-AL4

Pistol for fugeskum
FUGESKUM ALL SEASON GUN 750ML

FUGESKUM ALL SEASON GUN 750ML

Hurtigtørkende polyuretanskum for påføring med pistol. Består av 1-komp. fuktighetsherdende polyuretanskum som kan brukes i temperaturer ned til -10 grader. Ved påføring vil skummet danne et halvhardt fyllstoff. I herdet tilstand har skummet hovedsakelig lukkede celler, og gir utmerket varme- og lydisolering. Skummet herder raskt under påvirkning av fuktigheten i luften eller omgivende materialer, og bør derfor påføres slik at skummet kan ekspandere fritt. En lett overflatefuktighet gir større skumvolum og raskere herding. Produktet er luktfritt og gir lite utslipp.
FUGESKUM ALLSEASON HAND 750ML

FUGESKUM ALLSEASON HAND 750ML

Hurtigherdende polyuretanskum for håndholdt påføring (tilhørende munnstykke). Består av 1-komp fuktighetsherdende polyuretanskumsom kan brukes ved temperatur ned til -10 grader. Ved påføring vil skummet ekspandere kraftig og danne et halvhardt fyllstoff. Skummet har i herdet tilstand hovedsakelig lukkede celler, og gir en utmerket varme - og lydisolering. Skummet herder raskt under påvirkning av luftens fuktighet eller omliggende materiale, og bør derfor påføres slik at skummet kan ekspandere fritt. En lett fuktet overflate gir større skumvolum og raskere herding. Herdet produkt er luktfritt og har lav emisjon.
FUGESKUM BYGG PISTOL 750 ML

FUGESKUM BYGG PISTOL 750 ML

ESSVE Fugeskum Pistol, et allround hurtigherdende skum med maks volum, som kan brukes inne og ute, året rundt. Noe elastisk lettfikserende, med svært gode isolerende og lyddempende egenskaper. Kan skjæres og overmales etter herding. Bruk ESSVE Aktivator/fukte applikasjonen ved lave temperaturer, og i lufttette miljøer.
FUGESKUM FLEX 750 ML

FUGESKUM FLEX 750 ML

Fleksibelt og elastisk fugeskum med høy presisjon, som gir minimalt med spill/sløsing. Ved bruk av vedlagt adapter og rør kan produktet brukes direkte, med eller uten verktøy. Resultatet blir alltid best med pistol, og er derfor proffens beste valg. Raskere feste ved bruk av aktivator. Fugeskum Flex er høyisolerende med permanent bevegelse-absorpsjon ca 20%. Perfekt varmeisolering samt utmerket akustikktetting. Arbeidstemperatur ned til -5°C Ved bruk av aktivator ned til -15°C Lagres stående i romtemperatur max +25°C
FUGESKUM FLEX GUN 750ML

FUGESKUM FLEX GUN 750ML

Hurtigherdende polyuretanskum for påføring med pistol i bygg der det er behov for evne til opptak av bevegelse (inntil +- 20 %. Består av 1-komp fuktighetsherdende polyuretanskum som kan brukes ved temperaturer ned til - 5 grader. Ved påføring vil skummet ekspandere kraftig og danne et halvhardt fyllstoff. Skummet har i herdet tilstand hovedsakelig lukkede celler, og gir en utmerket varme - og lydisolering. Skummet herder raskt under påvirkning av luftens fuktighet eller omliggende materiale, og bør derfor påføres slik at skummet kan ekspandere fritt. En lett fuktig overflate gir større skumvolum og raskere herding. Herdet produkt er luktfritt og avgir lav emisjon.
FUGESKUM FLEX PRO 750 ML KOMBI

FUGESKUM FLEX PRO 750 ML KOMBI

Essve Fugeskum FLEX PRO, fleksibelt og elastisk fugeskum med høy presisjon, som gir minimalt med spill/sløsing. Brukes til allmenn tetting av dører, vinduer og gjennomføringer, inne og ute. Fugeskum Flex Pro er høyisolerende med permanent bevegelse-absorpsjon ca 20%. Perfekt varmeisolering samt akustikktetting (-60 db).
FUGESKUM ÅRET RUNDT 500ML

FUGESKUM ÅRET RUNDT 500ML

Essve Fugeskum Året Rundt, universalfug, selvekspanderende, ikke-elastisk fugeskum som kan skjæres og males etter herding. Brukes inne og ute. Fester mot de fleste byggematerialer, unntak er enkelte plastmaterialer. Produktet kan benyttes direkte med medfølgende adapter og rør, eller med pistol. Benytt ESSVE aktivator/fukte applikasjonen ved lave temperaturer og i lufttette miljøer.