• Våleveien 25, 3083 Holmestrand
 • Åpent i dag 06:30 - 17:00
 • 33064080
Lukk
Produkter

Maling/Lakkfjerner, Vask-/Rensemidler

12 Produkter
AVFETTING SELACLEAN 1 LTR

AVFETTING SELACLEAN 1 LTR

En miljøvennlig og effektiv avfetter til bruk på bl.a. bil, båt, motorsykkel, og campingvogn. Skånsom mot polish. Fjerner effektivt asfalt, olje, tjære, salt og fett fra bilens karosseri. En vannbasert avfetter som også inneholder rengjøringsmidler, slik at man kan vaske uten å bruke sjampo i tillegg.
AVLØPSÅPNER MUDIN 1LITER

AVLØPSÅPNER MUDIN 1LITER

Egenvekt på hele 1,6kg pr. liter. Trenger gjennom vannet og løser opp der det er tett. Skånsom mot plastrør.
BUTINOX TERRASSEBEISFJERNER   5L

BUTINOX TERRASSEBEISFJERNER 5L

Utendørs til alle typer treslag. Fjerner gammel olje, beis og lakk.
BUTINOX TERRASSELYSNER      5L

BUTINOX TERRASSELYSNER 5L

Utendørs vask til alle typer treslag. Lysner grånet treverk.
GT7 600 ML UNIVERSALSPRAY

GT7 600 ML UNIVERSALSPRAY

GT7 er en petroleumsbasert universalspray for vedlikehold og reparasjon. Aerosolen kan brukes i alle retninger (360°). Med spesialdysen kan den både spraye bredt, samt penetrere inn i trange problemområder. Den smører, løser rust, muttere og bolter, beskytter mot vann, hindrer korrosjon, rengjør overflater, fortrenger fukt og forbedrer kontakt, alt med langvarig effekt og uten sjenerende lukt.
HÅNDRENS SIKA POWER WIPES

HÅNDRENS SIKA POWER WIPES

Håndrense servietter
RENGJØRINGSDUKER 80 STK

RENGJØRINGSDUKER 80 STK

Rengjør og fjerner effektivt søl og flekker. Rengjør hender, utstyr og verktøy. Produktet kan benyttes på de fleste materialer uten å skade overflaten, etterlater ikke flekker. Kombiner gjerne rengjøringen sammen med ESSVE Rengjøringsspray. Brukes ute og innendørs. Lagres stående i romtemperatur max + 25°C
RENGØRINGSDUK UNIVERSAL A80

RENGØRINGSDUK UNIVERSAL A80

ESSVE Rengjøringsduk Universal, rengjør og fjerner effektivt søl og flekker. Rengjør hender, utstyr og verktøy. Produktet kan benyttes på de fleste materialer uten å skade overflaten, etterlater ikke flekker eller rester.
SKUMRENGJØRINGSSPRAY 500 ML

SKUMRENGJØRINGSSPRAY 500 ML

ESSVE Skumrengjøringsspray for fjerning av uherdet lim og fug både ute og innendørs.
TEC7 CLEANER AER 0,5L RENSEMIDDEL

TEC7 CLEANER AER 0,5L RENSEMIDDEL

TEC7 CLEANER er et universalt rense-, avfettings- og fugeglattemiddel som fordamper uten å etterlate oljefilm. Avfetting og rengjøring av petroleumsbasert forurensing, og fjerner uherdet fugemasse og byggskum, fersk oljemaling, lim, limrester fra klistremerker og etiketter, fett, olje, tjære, stearin, skismøring, kvae etc. Ved glatting av fuger gir den et pent sluttresultat på synlige overflater.
TERRASSERENS 4L

TERRASSERENS 4L

Sterkt rengjøringmiddel som fjerner gammel treolje/terrassebeis, smuss og forurensing. Renser og bleker i en prosess. Forbedrer toppstrøkets levetid. Benyttes ufortynnet, og etterspyles med vann. 4 liter.
VÅTSERVIETT WIPES SPANN 150 ST

VÅTSERVIETT WIPES SPANN 150 ST

BOSTIK LIMVASK brukes bl.a til fjerning av limrester fra vannbaserte og løsnigsmiddelbasert lim. Kan også blandes i vaskevannet for rengjøring ved f.eks liming av veggbelegg. HANDY WIPES Fuktig tørkepapir for rengjøring av hender og verktøy.