Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne Byggtorget-butikk

Høyt under taket?

Veggplatene Walls2Paint begynner å bli godt kjent for mange. En ferdig tapetsert plate som egner seg godt til maling eller ytterligere tapetsering. Du trenger ikke å sparkle, noe som bidrar til at du sparer tid og unngår irriterende mye pussestøv.

Maling og tapetsering

– Etter montering har du den profesjonelle finishen du er vant til uten at du må gjøre grunnarbeidet selv. Veggplatene males raskt med akrylmaling i ønsket farge. For et optimalt resultat kan du pusse litt på skjøtene med et fint pussepapir før du maler et siste strøk, tipser Christian Sørlie, produktsjef i Forestia. Ønskes tapetserte vegger, kan Walls2Paint også tapetseres umiddelbart etter montering.

Solide materialer

– Walls2Paint har en veldig god skrufasthet og er et solid produkt som tåler vekten av alt man trenger i et hjem, som for eksempel kjøkkenoverskap, sier produktsjefen. Så selv om dette er en rask måte å sette opp vegger på, går det ikke på kompromiss med kvaliteten. Veggplatene er beregnet for tørre rom, og etter innkjøp anbefales det å la platene akklimatiseres i det rommet platene skal monteres i.

Kostnadseffektivt

I tillegg til at Walls2Paint er svært enkle i bruk, er veggplatene også kostnadsbesparende for ditt prosjekt. Vi har regnet oss frem til at disse materialene gir 30 % tid- og kostnadsbesparelse ettersom de er raske å montere, og man sparer seg for mange andre arbeidsoperasjoner, sier Sørlie. Her er det altså en Kindereggeffekt: raskt, rimelig og pent.