Byggtorget logoByggtorget logo

Velg bærekraftig: Velg Greentech-vinduer fra Nordan

Endringene som nå skjer er nødvendige og NorDan skal ta en aktiv rolle i det grønne skiftet. Vi skal gjøre vår jobb for å levere mer miljøvennlige og bærekraftige produkter enn det vi gjør i dag. Vi lanserer derfor GreenTech – et enda mer bærekraftig produktalternativ for at du som kunde, enkelt skal kunne ta et valg som er litt bedre for miljøet.

Med bærekraft i tankene

NorDan har tydelige mål om å bli en mer bærekraftig virksomhet. Med GreenTech kombinerer vi de beste produktene våre med løsninger som reduserer eller kompenserer for klimagassutslipp. GreenTech er, enkelt forklart, en samling av produkter hvor høy ytelse, lang levetid og klimanøytralt transportregnskap står sentralt.

Velg bærekraftig, velg GreenTech

Vi er oppriktig stolte av å kunne presentere GreenTech - et enda mer bærekraftig produktalternativ. GreenTech er utviklet med hjerte for miljøet og med tanken på en tryggere, grønnere fremtid. Flere miljøvennlige kriterier legges til grunn for at produktene skal kunne bære GreenTech-merket.

GreenTech bygger på produktene i NTech serien som allerede kjennetegnes ved høy kvalitet og lang levetid.

Foto: Nordan

Når produktene konfigureres etter GreenTech-standarden, som inneholder krav om aluminiumsbelagte vinduer og 3-lags glass for bedre isolasjonsevne, resulterer dette i den beste energiytelsen vi kan gi.

Alle GreenTech produkter skal være Svanemerket - en felles nordisk miljømerking som rommer både levetid, kjemikalier og energieffektivitet.

Et annet tiltak ved GreenTech er at produktene skal være kortreiste. Det vil si at produktene i GreenTech serien blir produsert på norske fabrikker til det norske markedet.

Vi har blitt "Trefaddere", noe som betyr at vi planter et tre for hvert GreeTech produkt vi selger. I tillegg fører vi karbonnøytralt transportregnskap og jobber med en unik returordning når produktene en gang i fremtiden er modne for utskiftning

En bærekraftig hverdag - vinduer fra Nordan