:

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne Byggtorget-butikk

Spar kvadratmeter med skyvedører

Når dine kunder har behov for mer gulvplass er skyvedører en genial løsning. Velg mellom innbygde og utenpåliggende skyvedører.

Både innebygde og utenpåliggende skyvedører gjør at man kan spare viktige kvadratmeter i boligen og bruke arealet på en bedre måte. Samtidig får man en veldig elegant og diskret løsning. Det geniale er at alle Swedoor innerdører kan fås som skyvedører. Her er det bare å velge og vrake.

Forskjellige løsninger som dekker mange behov

Man har mange muligheter når det kommer til valg av skyvedørsløsninger. I tillegg til et stort utvalg fra Swedoors innerdører, er det også mange valgmuligheter blant skyvedørsbeslag, vridere og tilleggsløsninger. Man kan velge alt fra diskrete skyvedørskapper til lekre synlige skyvedørsskinner.

Eksklusiv skyvedørsskinne med beslag i rustfritt stål

Ønsker din kunde en raffinert løsning til sin utenpåliggende skyvedør kan man velge Swedoors elegante synlige skyvedørsskinne. Denne skinnen er en dekorativ løsning i seg selv, og dekkes derfor ikke med skyvedørskappe.

Retroskinne

En tøff løsning for den som ønsker et røft skyvedørsoppheng. Retroskinnen leveres i to nyanser – sort og rust, og er tilgjengelig i to forskjellige lengder.

Skyvedører med dempet lukkefunksjon

Nå er det mulig å få en skyvedør som ikke slamrer når den blir lukket. Softclose er en dempet lukkefunksjon på innfelte skyvedører, som gjør at døren ikke smeller igjen. Softclose kan bestilles ferdig montert eller ettermonteres på alle Swedoors innebygde løsninger. Skyvedørsvridere som matcher

Swedoors standard dørvridere

For de som ønsker å matche vriderne på innerdører og skyvedører, kan man velge vridere til skyvedørene fra Swedoors nye vridersortiment. Dette er elegante vridere som fås i fire nyanser; Silver, Stainless, Gold og