Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Så enkelt designer du ditt eget bad

Med Fibo veggpanel kan du velge mellom flere hundre designvarianter og selv tegne opp drømmebadet hjemme fra sofaen.

Badet er et rom mange velger å bruke mye penger på. Men ikke alle løsninger trenger å være like dyre. Når rør er på plass og du har bestemt deg for toalett, dusj/badekar og servant, kan du bruke veggen til å sette ditt personlige preg på badet – enten du liker det fargerikt eller mer dempet, rustikt eller mer moderne.

Fibo veggpanel kommer i full høyde og kan monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk. De er 100 prosent vanntette, klikkes sammen og låses med Fibos Aqualock.

Moderne skandinavisk design

- Naturtoner inspirert av tre, jord og stein, sterke knallfarger som rødt og grønt, slette overflater eller røffere struktur. Her kan du plukke fra flere hundre varianter som tar opp i seg det beste fra moderne skandinavisk design, sier markedsdirektør Silja Vestad i Fibo.

Planleggingen kan du gjøre i ro og mak hjemme i sofaen. På fibo.no kan du tegne opp badet ditt akkurat slik du vil ha det, få oversikt over dekor og nærmest ha en ”ferdig bestilling” til den som skal bygge.

Og når det hele skal betales, kan du vente deg en hyggelig overraskelse.

15 års garanti

- Med Fibo veggpaneler slipper du unna alt av grunnarbeid som gips, lim eller fuging av fliser. Et middels stort bad vil ligge på halve prisen sammenlignet med fliser, på grunn av den effektive monteringen som kommer på toppen av lavere materialkostnader, sier Silja Vestad.

Fibo veggpanel er godkjent etter Våtromsnormen med en garanti på 15 år.

- Det gjør at du får et bad som er varig nok for flere tiår, men enkelt og rimelig nok til at du kan skifte ut panelene hvis du skulle få lyst på en ny stil. Tidene og smaken forandrer seg, og da er det godt å vite at du enkelt kan gjøre en endring bare fordi du vil – men ikke fordi du må, sier Vestad.

Tips når du skal designe badet:

  • Hva skal du bruke badet til? Raskt morgenstell der du trenger effektive løsninger, eller et rom for pleie og velvære? Eller en blanding?
  • Det mest kostbare er å flytte rør. Bruk god tid sammen med fagfolk på å finne ut hvor du skal plassere dusj/bad, toalett, servanter og eventuell vaskemaskin og tørketrommel.
  • Hvilket inntrykk vil du at badet skal gi? Industrielt preg med røffere struktur, slette flater, mønster eller sterke farger? Tenk over hva du vil at skal møte deg hver morgen, det betyr mye for resten av dagen.
  • Ett dekor, eller flere? Bruk av ulik dekor kan fungere godt for å dele badet opp i flere soner.
  • Prøv deg fram! Bruk planleggingsverktøyet på fibo.no