Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

BOEN Live Pure – nærmere naturen kommer du ikke

BOENs revolusjonerende overflateteknologi får parkett til å se ut som ubehandlet treverk. Samtidig gir den ekstremt god beskyttelse mot skitt, væske og dagslys.

Innen interiørdesign er en av de sterkeste trendene bruk av naturlige materialer og ekte håndverk. Med Live Pure tar parkettspesialisten BOEN overflatebehandlinger av parkett ett skritt lenger. De har utviklet et gulv med ultramatt overflate som ser ubehandlet ut med tanke på treets farge, liv og struktur. Dette uten å gå på akkord med slitestyrken.

Ultramatt, naturlig og vedlikeholdsfritt

De siste årene har det naturlige stått i fokus. BOEN har derfor utviklet et parkettgulv hvor overflaten ser mest mulig naturlig og ubehandlet ut, samtidig som det er vedlikeholdsfritt med tanke på travle hverdager.

Beskytter treets naturlige farge

Tre er et naturprodukt, og parkettens farge vil endres over tid ved eksponering av lys. Denne prosessen fører til at eikegulv gulner, men for gulv med Live Pure-overflatebehandling vil dette skje mye seinere. Dermed vil disse gulvene ha en klarere, lysere farge over lengre tid.

Banebrytende overflateteknologi

Det var et viktig poeng under utviklingen av Live Pure-gulvene at de skulle tåle mye, uten å gå på bekostning av utseendet. Dermed får du et parkettgulv som ser så naturlig ut som bare mulig, samtidig som det har en sterkere overflate som faktisk tåler mer enn både oljet og lakkert gulv.