Byggtorget logoByggtorget logo

Oppdag verdens sterkeste gulv

BerryAllocs høytrykksgulv er laget i Norge og kombinerer skjønnheten og styrken til skandinavisk teknologi og design

Disse førsteklasses kvalitetsgulvene er kjent for sin ekstreme slag-og ripebestandighet, noe som gjør dem til et sikkert valg for alle slags mennesker og alle slags livsstiler. I tillegg er de utstyrt med et ekstremt sterkt låsesystem som gir en enkel montering: bare fold ned plankene og lås kortsiden. Superenkelt og klart på et blunk. De krever minimal vedlikehold og er enkle å rengjøre, takket være de vannbestandige egenskapene. Dessuten har de livstidsgaranti til privat bruk og 10 år til offentlige rom

BerryAllocs høytrykksgulv finnes i tre forskjellige kolleksjoner: Original, Grand Avenue og Grand Majestic. Disse tre kolleksjonene tilbyr et omfattende utvalg av tre, stein eller betong, og de er tilgjengelige i flere formater, fra standardstørrelse til ekstra lange og ekstra brede. Original, som er den mest allsidige kolleksjonen, har 44 dekorer med en standard plankestørrelse på 198 x 1207 mm, mens Grand Avenue kommer i spektakulære, ekstra lange bord på 241 x 2410 mm og har 22 ulike dekorer å velge blant. Grand Majestic, som er kjent for sine imponerende størrelser og suverene kvalitet, har ekstra lange og ekstra brede plankestørrelser på 303 x 2410 mm samt åtte vakre dekorer å velge mellom.

Veloverveide valg, bærekraftige resultater

Vi velger våre materialer gjennom veloverveide og bærekraftige prosesser.

For oss er kvalitet og resirkulerbarhet grunnleggende faktorer i vår kamp for å eliminere avfall. Og ikke bare det, sunne materialer er også avgjørende for å forbedre ditt velvære.

Vi velger også alltid materialer fra toppsjiktet. Dette gjør at du kan glede deg over det naturlig vakre gulvet ditt lenger, uten å inngå noe kompromiss verken når det gjelder kvalitet eller design.