Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Få din egen rådgiver med NorDan e-læring

Med NorDans e-læringmodul, Dør og vindusrådgiveren, får du din egen rådgiver.

For både nykommeren og den drevne håndverkeren er tid den mest dyrebare ressursen, spesielt i en bransje som er i konstant utvikling og som alltid krever ypperste kvalitet. Behovet for å henge med vil alltid være der, men hva om du slapp å søke etter dokumenter, lese bøker eller ringe etter råd? Med NorDans e-læring; Dør og vindusrådgiveren får du din egen rådgiver.

Hvordan funker det?

Dør og vindusrådgiveren er en modul på NorDans hjemmeside som er bygget i to deler. En for privatperson, og en for proffen. Leksjonene er sammensatt av videoer på 30-60 sekunder som blir avspilt i rekkefølge. Du kan enkelt hoppe mellom emnene for å friske opp det som er mest relevant for deg.

Vi holder deg oppdatert

Nyskapninger og oppdaterte standarder er blitt en del av hverdagen for den travle håndverkeren. Med så mange forskjellige leverandører er det ikke alltid lett å henge med, men vi gjør vår del for at det skal være så enkelt som mulig for deg. I e-læringskurset får du oppdatert deg på alt fra nye produkter, smartere løsninger og leverandørinformasjon.

Ditt tempo

E-læringskurset tar du i ditt eget tempo. Så lenge du bruker samme PC og nettleser husker nemlig Rådgiveren hvor du slapp taket, og vil gi deg valget om å fortsette på kapitlet eller starte forfra. Rådgiveren får du lett tilgang til på alle PCer, nettbrett eller mobil, slik at du ikke bare kan lære mer når du vil, men også hvor du vil.

Alt på et sted

Noen ganger kan det bli frustrerende om man skal finne mye info samtidig, eller søke etter oppdatert informasjon. Med dør og vindusrådgiveren finner du alt du trenger på et og samme sted. Alt fra informasjon om BIM Digitale modeller til den nyeste infoen om montering, levering, kundeløfte og mye mer.

NorDan Screens – E-læring

For deg som ønsker en dypere innføring i NorDan Screens er dette produktet tilgjengelig i sin egen e-læringsmodul. Her vil du finne all informasjon om NorDan Screens som du kan komme til å trenge. Alt om planlegging og montering til vedlikehold og service. Kurset tar ca 13 min og kommer med sin egen valgfrie test.