Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Metrotile Prestige ACO. Nytt om ståltak, verdt å lytte til

Metrotile er verdens største produsent av takpanner. De har som målsetning å være best i bransjen, og har nå gått i dybden på detaljene for å levere den absolutt beste platen i markedet. Metrotile Takpanner er et av markedets mest gjennomtenkte og holdbare tak.

Demper effektivt lyden av regn

Metrotile takpanner Prestige ACO er produsert etter et patentert system som demper lyden av regn betraktelig. Det oppnås ved å laminere et lyddempende materiale mellom to 0,3 mm tykke stålsjikt. Det gir både en fantastisk lyddempende effekt, og en robust plate med 0,6 mm tykkelse. Stålpannene er behandlet med akryllakk for optimal fargestabilitet.

40 års garanti

Alle Metrotile takpanner er SINTEF-godkjente, de er raske å montere, veier lite og er 100 % gjenvinnbare. Stålet er beskyttet av sink, magnesium og aluminium, noe som gjør stål-pannene 2-4 ganger sterkere enn konvensjonell galvanisert stål. Konstruksjonen gjør at fukt og kondens transporteres ut og bidrar til å gjøre taket tett. Kvaliteten totalt sett gjør at produktene har en garanti på 40 år. Profil med flott finish Skarpere profil gir tettere og penere sammenføyninger, og en flott finish.

Raskere å montere

Større plater gjør det raskere å montere Metrotile. Bølgene er like mange som tidligere, og lekteavstanden er den samme.

Slettere overflate

Bedre pressing av platene gir slettere plater og mindre ujevnheter etter stansing og pressing.

Dypere farge

En ny type lakk gir en dypere og blankere farge, og mindre falming over tid.