:

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne Byggtorget-butikk

Kvistfri, ferdigmalt panel – et smart og miljøvennlig produkt

Kvistfrie og ferdigmalte paneler i fingerskjøtt furu har blitt godt mottatt, og har tatt en vesentlig markedsposisjon i Norge. CombiGroup i Estland var produsenten som først startet med disse produktene. Combiwood Barkevik AS står nå for salg og distribusjon av disse kvalitetsproduktene i Norge.

Sortimentet er bredt og består av de mest vanlige norske panelprofilene (Skygge Skrå, Perlestaff, Glattpanel og Faspanel) med både Klassisk Hvit (NCS S0500N) og Bomull (NCS S0502Y) som standard fargevalg.

Combiwood Barkevik lagerfører også grunnede varianter av disse panelene. Med disse kan du velge spesialfarge som toppstrøk levert fra produsenten, eller selv male dekkstrøk i eget fargevalg. Panelene er enkle å montere med skjult innfesting. De leveres i kvistfri utførelse og bidrar til et godt inneklima, som det miljøvennlige produktet det er. Nyhet: 15x195 mm kvistfri fingerskjøtt og laminert glattpanel, ferdig malt i både NCS S0500N og NCS S0502Y. Trespiler – skaper unike innemiljøer og er bra for akustikken.

Spiler eller spilepaneler i tre er et produkt som stadig flere får opp øynene for. Så langt er spiler mest brukt i offentlige miljøer, men nå kommer også privatmarkedet for fullt. Combiwood Barkevik har lang erfaring med produksjon og levering av spilepaneler i ulike tresorter og overflatebehandlinger. Et eget standardprogram lagerføres i dimensjon 21x45 mm. Det tilbys også skreddersøm til prosjekter mht. både profiler, tresorter og overflater. Med bruk av trespiler i innemiljøer skaper du unike rom med eksklusivt uttrykk. Du får et godt inneklima med miljøvennlige produkter, og ikke minst er bruk av trespiler bra for akustikken.