Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Fleksibel karmløsning: ADVANCE-LINE Flex+karm

Når man skal bytte karm kan det ofte være en utfordring at veggene kan variere i tykkelse og hvor rette de er. En smidig løsning på dette problemet er Swedoors egne flexible karmløsning. Flex+karmen er en komplett karmløsning som gjør monteringen enkel og resultatet proft.

Flex+karmen består av en grunnkarm med spor og et justerbart geriktsett for både inn- og utside. For å dempe slag og støy har Flex+karmen integrert dempelist.

Du får en komplett karmløsning som er enkel å montere. Den gir et flott sluttresultat uten glipper og spikermerker.

Geriktene justeres og monteres uten synlige spiker og skruer. Arbeidsmetoden er enkel og gir et flott resultat.

Kvistfri

Misfarging gjennom "kvistgulning" er et allment fenomen i bransjen. Flex+karmen produseres av nøye utvalgt tømmer slik at ingen kvister synes på karmens malte overflater. Dette gjør karmen vedlikeholdsfri.

Justerbare gerikter

Karmen består av en standardkarm samt et justerbart geriktsett. Du kan enkelt justere geriktene slik at karmen tilpasses veggtykkelsen. Velg glatt eller profilert profil. Det er altså ikke noe problem om veggene varierer i tykkelse og planhet.

Flott overflate

Flex+karmen går gjennom en ekstra malingsprosess som gir en bedre lakkfinish enn standard. Resultatet blir pent og uten synlige glipper, spiker eller skruemerker.

Enkel montering

Geriktsettet som er ferdig gjæret settes enkelt sammen i hjørnene ved hjelp av clips på baksiden, og plasseres inn i et spor i karmen hvor det så tilpasses. Dette gjør at du slipper å beskjære, spikre, skru, sparkle eller male, og du får et profesjonellt resultat.

Eksklusiv følelse

Flex+karmen leveres med integrert dempelist som øker den eksklusive følelsen og demper lydgjennomtrengning.

Garanti

Flex+karmen har gjennomgått omfattende tester og vi gir derfor hele 5 års produktgaranti.

Til Flex+karmen tilbys det to ulike gerikttyper: glatt og profilert stil.