:

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne Byggtorget-butikk

Kombilist – Et smart valg når du skal liste

Det finnes listverk og profiler for nær sagt ethvert bruksområde og problemløsning i interiør og bygg.

De fleste lister har spesifikt definerte bruksområder, men det finnes også lister som er mer fleksible og kan benyttes til mer enn en oppgave.

Kombilister er et slikt smart produkt. Kombilister kan brukes til både belistning rundt dører og vinduer, langs gulv og i mange tilfeller også i tak.

Årsaken til dette er listens utforming ved at alltid en side er helt skarp og rett eller svært svakt skrånende. Dette betyr at den tetter godt ved vegg langs både gulv og tak – samtidig som den også har beholdt det klassiske utseende som karmlister (rundt dører og vinduer) alltid har hatt.

For deg som håndtverker betyr det å kunne bruke samme list til flere bruksområder god logistikk og økonomi. Du reduserer svinnet betydelig og samtidig blir også interiørets uttrykk helhetlig og pent med samme profil gjennomgående i rommet.

Kombilister finnes i mange ulike profiler og dimensjoner. Siste års nyhet er kombilister helt inntil 145mm bredde – så nå er det kun din egen fantasi som setter grensene.

Forsøk kombilister fra Södra Interiör i ditt neste byggeoppdrag. Ulikt sortiment kan forekomme hos de enkelte forhandlere, men det som ikke finnes på lager hos din forhandler kan selvfølgelig skaffes med korte leveringstider.