Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Nytt klimavennlig konsept for ytterdører

Dørprodusenten Swedoor lanserer ECO – et nytt klimavennlig konsept for ytterdører som imøtekommer de økende kravene til bærekraftige byggematerialer.

Innen 31. desember 2020 kommer det nye EU-regler som skal sikre at alle nybygg er tilnærmet på nullenerginivå. Bærekraftige bygg blir altså et krav. Produsenter av byggematerialer må nå utvikle innovative produkter til de stadig mer miljøvennlige byggene. Swedoor ønsker å ligge i forkant av denne utviklingen og lanserer nå ECO – et nytt og bærekraftig tilvalg til ytterdører, sidefelt og overlys i ADVANCE-LINE serien. Dette tilvalget vil bli et naturlig valg for små og store byggeprosjekter hvor det planlegges passivhus.

Nye fordeler med samme kjente design

Det er mange fordeler ved å velge ECO. Først og fremst får døren bedre isolasjonsegenskaper som bidrar til lavere energiforbruk og bedre inneklima. I tillegg er dørens kjernemateriale laget av miljøvennlig trefiber.

ECO inngår som en del av det eksisterende designutvalget i ADVANCE-LINE serien. Det betyr at de forbedrede miljøegenskapene vi tilbyr ikke går utover dørens design. Det ECO derimot skiller seg ut på, er at dørene får en sterkere overflatefinish og en større glassåpning, med en kvistfri og minimalistisk karm.

Fakta om ECO

• Et bærekraftig tilvalg til det eksisterende sortimentet av ytterdører i ADVANCE-LINE serien

• Imøtekommer fremtidens energikrav i byggesektoren

• Kjernematerialet består av miljøvennlig og porøs trefiber

• 3-lags glass og 77 mm tykt dørblad for maksimal isolasjon

• FSC-sertifisert tre

• Kvistfri karm med sterkere overflatefinish

ADVANCE-LINE er en dørserie fra Swedoor som lar deg velge mellom en rekke ulike design, farger, overflater, glass og materialer.