Byggtorget logoByggtorget logo

Isola Takrennesystemer

Norskproduserte takrennesystemer i ulike materialkvaliteter som kobber, zink og stål.

Sikrer verdier

Et godt avrenningssystem fra takvann forhindrer byggeskader. Det er viktig at du tar hensyn til nedbørsmengder og takflater ved valg av dimensjon og nedløp. Isola Takrennesystemer samler vannet, holder veggene tørre og leder vannet bort fra husveggen.

Ekstra trygghet

Isola har levert norskproduserte takrenner til markedet i mer enn 45 år. Kontinuerlig produktutvikling, kombinert med materialvalg for norske forhold gir et topp resultat.

Montering

Dette kan du gjøre selv uten spesialverktøy. Se vår monteringsfilm på YouTube.

Hvordan montere Isola ståltakrenne

Isola Ståltakrenner

Komplett og sikkert takrennesystem i høyfast, varmgalvanisert stål.

Prelakkerte stålmaterialer sørger for overflater som holder på fargen og har fremragende egenskaper mot korrosjon over lang tid.

Leveres i 125 mm. i fargene sort, hvit og silver, i tillegg til 150 mm. i sort farge.

Isola Kobbertakrenner

Et eksklusivt og unikt naturlig materiale produsert av massiv kobber i tykkelse 0,7 mm. Leveres i størrelse 125 mm og med komplett tilbehør. Et kjennetegn på nyproduserte kobbertakrenner er at overflaten i starten skinner mens den snart vil få en farget patinering som fungerer som beskyttelse mot korrosjon.

Denne mørke fargen vil med tiden bli irrgrønn og ytre faktorer som miljø, klima osv. vil påvirke farten på denne prosessen og med tiden vil kobberet få en ensartet irrgrønn farge. Kobber er et velegnet materiale under alle værforhold. Saltholdig luft ved kysten, eller isende kulde i fjellet takles av våre kobbertakrenner.

Isola Zink takrenner

Zink er et 100% naturlig materiale og takrennene leveres i størrelse 125 mm og i et bredt utvalg av spesialdeler. Vi har lagt vekt på enkel montasje med mange ferdige detaljer som gir et eksklusivt og profesjonelt sluttprodukt.

Zink passer like godt til gamle tradisjonsrike bygg som helt moderne bygge design og funkisstil.

Zink kan motstå store klimautfordringer og voldsomt vær. Lett forurensing og kystområders salte luft er forhold som zink som materiale takler godt.