Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Ny inneklimasentral EcoNordic

Ved å lansere inneklimasentral med integrert ventilasjon, tappevann og varme kan Flexit tilby mye mer enn ren og frisk luft.

Den nye inneklimasentralen EcoNordic er tilpasset fremtiden. Et moderne hus bygget i dag har mye mindre energibehov til oppvarming sammenlignet med et hus bygd på 70-tallet. Fremtidens boliger vil bruke enda mindre energi til varme og god ventilasjon blir viktigere i boliger som blir tettere. Samtidig øker forbruket av varmtvann til dusjing og andre formål i boligen.

Inneklimasentral EcoNordic integrerer ventilasjon, tappevann og varme. Løsningen inneholder ny teknologi og har sterke unike produktfordeler som skal hjelpe Flexit inn i markedet:

  • EcoNordic passer best til boliger i størrelsen ca. 120-220 m2.
  • Effektiv tappevannsproduksjon hvor to av tre dusjer er gratis.
  • Ny teknologi med CO2 som kjølemedium. CO2 har tekniske fordeler og er dessuten miljøvennlig og framtidsrettet.
  • Svært høy virkningsgrad, opp til 95%, gjennom varmegjenvinning i både ventilasjonsmodulen og varmepumpen. Dette gir mulighet for betydelige tekniske bytter.
  • Inneklimasentralen styres og overvåkes med en app, Flexit GO.
  • Den sikrer et godt inneklima med balansert ventilasjon og tilførsel av ren og frisk luft.


«Å tilby nye løsninger som dekker behov for varmt tappevann og oppvarming i tillegg til ventilasjon i boliger er et stort og viktig steg for Flexit. Vi ønsker å tilby en komplett løsning som gir et bedre inneklima og som er godt rustet for å møte framtidens strenge krav til miljø og energibruk i nye boliger. Det blir spennende å se hvordan markedet vil ta imot produktet. Foreløpige tilbakemeldinger virker lovende, så vi tror at dette vil slå an.» sier administrerende direktør Knut Skogstad.

Produktet kommer i to ulike varianter:

EcoNordic W4 - med integrert ventilasjon og tappevann. Dette produktet er spesielt egnet i nye boliger som har egen varmeløsning. Det er også godt egnet for utbyttemarkedet ved utskifting av gammelt ventilasjonsaggregat og varmtvannsbereder. I borettslag som har desentral ventilasjon og tappevann, kan produktet være godt egnet, dersom det finnes tilgjengelig plass.

EcoNordic WH4 - med integrert ventilasjon, tappevann og varme. Dette produktet passer godt i nye boliger, og vil kunne dekke hele boligens behov for ventilasjon, tappevann og varme på en optimal måte.

Flexit er leverandør av løsninger for et bedre inneklima. Vi ønsker å bidra til det grønne skiftet med mindre miljøpåvirkning og utslipp. Flexit er markedsleder innenfor boligventilasjon og sentralstøvsuger og har levert ren og frisk luft til boliger i Norge siden 1974. Flexit er et norskeid firma med over 260 ansatte. Alle produkter er utviklet og testet spesielt for nordisk klima. Det gir trygghet for deg.