Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

God, bedre og best – Innadslående vindu fra Natre

Et innadslående vindu kan være en praktisk løsning. Det åpnes enkelt i toppen for trekkfri lufting, men kan også svinges helt opp sideveis.

Begge funksjonene styres enkelt med samme vrider. På denne måten kan vinduet helt trygt vaskes innenfra.

Vinduet er innbruddssikkert, og har fullverdig rømningsvei i tilfelle brann. 2-veis innadslående er unikt ved at all funksjon betjenes med kun én vrider.

Natre sine innadslående produkter har smale og elegante ramme- og karmprofiler, som gir deg større glassfelt og sørger for at du får mest mulig lys inn i boligen din.

Les også: Nye vinduer? Tenk gjennom dette først

Vindu med funksjonsglass

Natre sitt innadslående vindu kan også fås med en rekke ulike funksjonsglass, og kommer med standardvrider med barnesikring. Vinduet vil ikke være i veien for noe på utsiden da vinduet går innover i rommet, og ikke utover – samt at det er enkelt i forhold til utvendig solskjerming.

Innadslående vinduer kommer nå i tre ulike varianter. Felles for alle vinduer og dører fra Natre, enten du har aluminiumskledning eller ikke, er høy andel kjerneved i treverket. Dette er materialer som er nøye utvalgt helt fra trærne felles i skogen, til de bearbeides på sagbruket og frem til montering hos Natre.

Les også: Velg glass som ikke dugger

Kjerneved inneholder harpiks som er treets egne impregnering, og den stanser fuktighet fra regnvær. I tillegg smøres det på en forsegling på endeveden under montering av vindusrammene, som forsterker treverket ytterligere.

Deretter blir alle treflater som er utsatt for vær og vind behandlet tre ganger hos Natre. Først impregnering, deretter grunning og til slutt toppstrøk.

Tre eller aluminium

Med tre-omramming på innadslående vinduer kan man velge mellom 2- og 3-lags glass.

Natre sine tre/alu-vinduer har en utvendig aluminiumkledning som forsterker et solid vindu ytterligere, samtidig som du får bevare det tradisjonelle innvendig. Dessuten slipper du å skrape og male aluminiumskledningen. Vinduet får økt levetid på grunn av beskyttelsen fra aluminiumen.

Les mer om vedlikeholdsfrie vinduer her

Natre sitt design gjør at det er vanskelig å se forskjell på om vinduet er aluminiumskledd eller ikke, og tre/alu kan derfor trygt velges til både tradisjonelle og moderne bygg. Kledning og glasslist er samme profil, noe som fører til mindre treverk som er utsatt for vær og vind. På Natre sine innadslående tre/alu-vinduer er det kun mulig med 3-lags glass.

Natres innadslående vinduer rangeres som GOD, BEDRE og BEST.

  • God: Trevindu med 2-lags glass, u-verdi 1.2
  • Bedre: Trevindu med 3-lags glass, u-verdi 1.0
  • Best: Tre/alu-vindu med 3-lags glass, u-verdi 0.8