Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Hva er MøreRoyal?

MøreRoyal er enkelt forklart dobbeltbehandlede materialer – for dobbel beskyttelse. Varige, vedlikeholdsvennlige – og vakre.

Materialene produseres av nordisk, bærekraftig furu som først trykkimpregneres og deretter kokes i olje under vakuum, hvor oljen presses 2-3 mm. inn i treet og forsegler det. Det blir nesten som å ta på trykkimpregnerte materialer en ekstra tykk og god regnfrakk – slik at du er trygg på at naturkreftene ikke biter på. Det er også grunnen til at du får hele 50 års garanti mot råte!

I selve royalprosessen tilføres det fargepigmenter, slik at du får en fiks ferdig terrasse klar til å monteres, uten ytterligere toppstrøk. MøreRoyal terrasse leveres i 3 ulike farger, natur (upigmentert) som grånes med vær og vind, grå og brun. Fargene er transparente med synlig trestruktur og en levende overflate, perfekt for deg som ønsker et naturlig uttrykk.

Klassisk eller moderne terrasse?

MøreRoyal terrasse kommer i flere profiler og dimensjoner, slik at du har stor grad av valgfrihet til å oppnå akkurat det uttrykket du er på jakt etter.

Terrassebord UNO med rill er kjent som bestselgeren, et ensidig terrassebord i MøreRoyal grå, som legges med rillet side opp. Terrassebord DUO med og uten rill kan som navnet tilsier legges med valgfri side opp, eller du kan kombinere glatt og rill for å lage mønster. Terrassebord DUO finnes i to farger; ferdig fargesatt i en varm bruntone, eller uten pigment i natur, som vil gråne naturlig over tid. Både UNO og DUO er kjent som klassiske terrassebord, og passer like godt hjemme som på hytta.

Concise Collection er en egen premium kolleksjon av MøreRoyal, spesielt utviklet for en mer moderne arkitektur, med strammere linjer og et mer stilrent uttrykk. Alle produktene i Concise Collection leveres med en sawcut overflate, en struktur som gir bedre fargeheft og gjør terrassebordene ekstra gode å gå på.

Les mer om Concise Collection her

Visste du forresten at lekter også kan brukes til terrasse? Concise lektegulv er en terrasse som består av Concise lekter i 34x45 og 34x70. Legg én dimensjon eller miks – for et ekstra spennende uttrykk. Konseptet er utarbeidet i samarbeid med MøreRoyal-ambassadør Halvor Bakke.

Trenger du hjelp med å finne din stil har leverandøren Talgø også mange gode tips å komme med.

Uterommet – mer enn bare terrassen

De siste årene har uterommet fått stadig mer oppmerksomhet, og der vi tidligere bygde enkle terrasser bygges det nå uterom med soner og i flere nivåer. Terrasser i tre kombineres med fliser, stein og gress – og uterommet suppleres med rekkverk, trapper og DIY-prosjekter av restematerialer. MøreRoyal leveres både som kledning, lekter, terrasse og tretak, og er dermed designet for å gi et helhetlig og gjennomført uttrykk i uterommet. Kombiner ulike produkter og skap et uterom som er en forlengelse av hjemmet med enkle grep.

Finn gjerne inspirasjon på Talgøs hjemmesider, eller ta en titt på spennende prosjekter hos kunder i Talgøs kundegalleri.