Byggtorget logoByggtorget logo

Hva er MøreRoyal kledning 2.0?

MøreRoyal kledning 2.0 er kort oppsummert en ny og råere utgave av MøreRoyal kledning, og eneste royalimpregnerte kledning på markedet i brannklasse D.

Royalimpregnert kledning har de siste årene blitt en real bestselger på det norske markedet, på grunn av sine unike produktegenskaper spesielt egnet for et røft, nordisk klima.

Hva er MøreRoyal?

MøreRoyal er enkelt forklart dobbeltbehandlede materialer – for dobbel beskyttelse. Materialene produseres av nordisk, bærekraftig furu som først trykkimpregneres og deretter kokes i olje under vakuum, hvor oljen presses 2-3 mm. inn i treet og forsegler det. Det blir nesten som å ta på trykkimpregnerte materialer en ekstra tykk og god regnfrakk – slik at du er trygg på at naturkreftene ikke biter på. Det er også grunnen til at du får hele 50 års garanti mot råte.

utsnitt av et funkishus med stramme linjer og MøreRoyal 2.0 kledning

I selve royalprosessen tilføres det fargepigmenter, slik at du får en fiks ferdig kledning klar til å monteres på vegg, uten ekstra arbeid med ytterligere toppstrøk. MøreRoyal kledning leveres i 5 ulike farger, natur (upigmentert) som grånes med vær og vind, grå, brun, setersvart og oker. Fargene er transparente med synlig trestruktur og en levende overflate, perfekt for deg som ønsker et naturlig uttrykk.

Concise Collection

Concise Collection er en egen premium kolleksjon av MøreRoyal, spesielt utviklet for en mer moderne arkitektur, med strammere linjer og en sawcut overflate. Velger du Concise kledning velger du også finesse – her skjules all innfesting i falsen, slik at du får en prikkfri fasade helt uten synlige skruer og spiker. Og det beste av alt – egnet for ombruk, om behovet skulle melde seg.

Les mer om Concise Collection her

Hus og bygninger kledd i vakkert treverk er en viktig del av den norske kulturarven, og i dag har 2,2 millioner norske hus en eller annen form for trekledning. Det er anslått at 25-30 % av alle nybygg i Norge har kledning i royalimpregnert materiale. Så man kan trygt si at folket har talt – vakre, varige og vedlikeholdsvennlige royalkledninger er den moderne tolkningen av norsk kultur- og bygningshistorie.

Finn gjerne inspirasjon på Talgøs hjemmesider, eller ta en titt på spennende prosjekter hos kunder i Talgøs kundegalleri.

MøreRoyal kledning 2.0 - klasse D kledning fra Talgø