Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Halotex Tettesystem for dampåpne undertak og vindsperrer

Det skal mye til for å møte værutfordringene, og ikke minst strømprisene som venter oss i årene fremover. For å leve opp til kravene og samtidig gjøre det enklere for deg, har vi utviklet et helt nytt system for å tette hus. Et tettesystem for et våtere og villere klima.

Ny teknologi Normalt produseres vindsperrer og diffusjonsåpne undertak ved hjelp av en mikroporøs tynn film med en filt på hver side. Denne teknologien har imidlertid vist seg å ha svakheter i forhold til f.eks. slagregn. Takket være TPU-teknologi (polyuretan) tåler vår nye vindsperre Halotex Xtreme og vårt undertak Halotex RS10 slagregn i mye større grad, og er beregnet for et langt liv i norsk klima. Riktig montert får du et komplett system av nyutviklede produkter med systemgaranti i 30 år. Tape, fugemasse, lim, sløyfebånd og mansjetter er nøye konstruert og tilpasset i Halotex Tettesystem.

Ett system for hele klimaskjermen

Med Mataki Halotex Tettesystem har du både undertak, vindsperre og riktig tilbehør for å tette bygget korrekt og varig. Det er utviklet nye taper for å sikre tetting rundt gjennomføringer, i tillegg til tetteløsning med bunnfyllingslist og fugemasse. I systemet inngår også svillemembran, ferdige hjørner, primer, rims og mansjetter.

Systemgodkjenning fra Sintef Byggforsk

De fleste produktene i Halotex Tettesystem har Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk. Disse er satt sammen i en Systemgodkjenning. Det sikrer at produktene er av god kvalitet, tåler norske forhold og passer godt sammen.

30 års garanti

Når jobben er riktig utført med Mataki Halotex Tettesystem, dokumenter du arbeidet på mataki. no/systemgaranti og skriver ut garantibeviset. Vi garanterer at produktene i systemet opprettholder funksjonen i minst 30 år.

Riktig veiledning med «Enklere å velge»

Matakis produktguide «Enklere å velge» er laget for å gi deg som prosjekterer eller utfører tømrerarbeidet en rask guide til riktig produkt og løsning. Enten man jobber med nybygg eller rehabilitering er det mange produkter å velge mellom, og bruksområdene går om hverandre. I denne guiden får du tips om hvilket produkt som er best egnet. Veiledningen er laget i samsvar med anbefalinger i Sintef Byggforsk Byggdetaljer.

Bygg feilfritt

Tid er penger – og du har mye å tjene på å gjøre jobben raskt og riktig. På www.mataki.no/ dokumentasjon/feilfri-montering gir Håvard Lilleheie og Matakis produktsjef Roger Mikalsen deg korte «rett-på-sak» videoer som viser hvordan enkle tips og triks i monteringsarbeidet kan spare deg for både ergrelser og unødig ekstraarbeid. Klikk her for mer informasjon: www.mataki.no/garantier/ halotex-systemgaranti