Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Velg farge på ytterdøren for å få en unik fasade

Vi ser en voksende trend i det å velge farge på både innerdører og ytterdører. Gi kunden din en utfordring: Velg farge på ytterdøren for å få en unik fasade!

Dør i akkurat den fargen man ønsker

Harmonie har nylig lansert fargevelger på nettsiden sin. Her kan man skrive inn valgfri NCS-kode og se døren i akkurat den fargen man vil. Man kan også laste ned valget i en pdf og ta den med til utbygger eller sin nærmeste Byggtorget-butikk. Som utførere kan man i byggeprosessen oppfordre kunden til å velge farge og vise hele sortimentet på harmonie.no før valget av ytterdør tas. Slik kan du hjelpe din kunde finne en dør som passer til huset, både i design og farge. Sorte dører har vært tydelig i trendbildet over flere år, og i de senere årene har man også sett en markant økning av folk som ønsker andre spennende farger på både ytter- og innerdørene sine. Tiden da alle skulle ha hvite dører er over, og vi elsker å følge med på utviklingen i interiørverden.

Dør, karm og vegg i samme farge

En annen ting som har dukket opp i trendbildet er å ha dør, karmer og lister i samme farge som vegg og fasade. Det gir et behagelig, spennende og overraskende element i et personlig hjem.

Innerdører i klassisk hvit uten tillegg i prisen

Bomull har vært standardfarge på dører i mange år. Mange velger nå derimot klassisk hvit. Derfor har Harmonie lagerført de fleste av innerdørene sine i hvit og klassisk hvit, slik at disse kan skaffes uten pristillegg.

Inspirer kundene dine!

Send gjerne kunden din direkte til oss i Byggtorget for gode råd og hjelp til å velge inner- og ytterdør, og vis gjerne inspirasjon fra Harmonies Instagramkonto @harmonienorge.