Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne Byggtorget-butikk

Fikk ny ytterdør uten å løfte en finger

Da Nancy flyttet inn i huset fra 1956 og vinteren kom oppdaget hun at ytterdøra langt fra var tett. - Det kom faktisk snø inn, og jeg måtte nærmest tette med teip. Så gale var det, ler hun. Med en åpen glipe nederst på ytterdøra var det absolutt på tide å få gjort noe.

Internett florerer av Slik gjør du det selv-guider, diskusjonstråder og oppskrifter på hvordan du selv kan bytte både inner- og ytterdører på egenhånd. Men det er ikke alltid like enkelt og gjort på 1-2-3.

- Jeg har gjort mye med huset siden jeg flyttet inn, og det meste av malearbeid har jeg gjort selv. Men til større ting som bytte av dør og snekring av terrasse må jeg ha fagfolk, sier Nancy. Den trekkfulle døra har irritert henne lenge, og med en åpen glippe nederst der både vind, fukt og snø fant veien inn i huset, var det absolutt på tide å få den byttet.

En ny dør kan gi huset en ansiktsløftning og et nytt uttrykk. Her er gammel dør byttet med en ny og mer tidsriktig.

Fra «søt» til tidsriktig ytterdør

En ny ytterdør er ikke bare energibesparende og bra for innemiljøet, men kan også gi huset en ansiktsløftning og et nytt uttrykk. For Nancy var det viktig å velge noe som harmonerte med huset. Sammen med Byggtorget valgte hun ut en ny dør i butikken.

- Den var veldig søt den gamle døren, men den jeg har nå er mer tidsriktig, forteller hun fornøyd.

Umulig å få gjort på egenhånd

Den gamle døra var original og med andre mål enn dagens standard. Det var med andre ord ikke bare å bytte dørblad.

- Det var helt umulig for meg å få gjort på egenhånd. Alt rundt måtte skiftes. For Nancy ble løsningen Byggtorgets Ferdig Snekra. Med alt på én faktura, med én kontaktperson og til avtalt pris ble dette en beleilig måte å fikse prosjektet hun så lenge hadde tenkt på å få gjort.

- Hjelpen var bare en telefon unna og det var enkelt å forholde seg til, sier hun og forteller at hun fikk god hjelp til alt hun lurte på og at prosessen gikk raskt og smidig, på en slik måte at hun hele tiden følte seg trygg på at jobben ble gjort ordentlig. – Håndverkeren kom da han skulle, utførte jobben som avtalt og ryddet opp etter seg. Hadde jeg visst det var så enkelt, hadde jeg gjort dette for lenge siden. Nå kan jeg gå vinteren i møte, slår hun fast.

Byggtorget fikser alt fra befaring og materialvalg til gjennomføring og opprydning.

Byggtorget Ferdig Snekra

Byggtorget hjelper deg å realisere prosjektene dine. Vi fikser alt fra befaring og materialvalg til gjennomføring og opprydning. Profesjonelt, trygt og enkelt..

  1. Du kontakter oss og vi blir enige om hva som skal gjøres til en fast pris.
  2. Vi finner en PROFF som er spesialist på område.
  3. Arbeidet blir utført som avtalt. Vi sjekker at jobben er riktig utført.
  4. Du mottar kun èn faktura. Trygt og enkelt!

Byggtorgets Ferdig Snekra vil kunne variere fra butikk til butikk, men felles for alle er at du får tilbud på ditt prosjekt komplett ferdig. Alt på en faktura.