Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

Erik og familien utvidet sesongen med hagestue i MøreRoyal

Hjemme hos familien Pettersen ønsket Erik og kona Elisabeth å la den gode sommerfølelsen vare litt lenger, og fant løsningen i en ny og moderne serie med hagestuer i MøreRoyal.

Foto: Familien Pettersen. Talgø/Interiørfoto AS.

Hvem: Erik Pettersen, kona Elisabeth og 3 gutter i alderen 11-18 år
Hvor: Kristiansund, Nordmøre
Hagestue: Talgø PlusConcept, med eget design fra Talgøs 3D byggmodul

En hagestue med flere funksjoner

Erik og Elisabeth elsker sommeren på Nord-Vestlandet, men ute mot havet ved Kristiansund kan naturkreftene tidvis utfordre sommeridyllen. For å få kveldene om sommeren og høsten til å vare litt lenger, fant de derfor ut at de ville bygge sin egen hagestue. Hagestuen ble plassert på terrassen på baksiden av boligen, og for å få det lune uterommet de var på jakt etter valgte de en løsning med skyvedører i glass. Og hagestuen, den ble raskt prikken over i-en i uteområdet.

– Hagestuen har definitivt falt i smak hos både den eldre og den yngre garde, forteller Erik Pettersen.

– Vi har montert utekjøkken og grill i tilknytning til hagestuen, og vi samler gjerne nære venner og familie til god mat og fotballkamp. For ungdommen er dette også blitt en yndet samlingsplass, hvor de kan samles og ha litt privatliv uten oss voksne tett på.

Foto: Talgø/Interiørfoto AS.

Les mer om hagestuer fra Talgø her
Les mer om hagestuer med skyvedør i glass her

Valg av hagestue-leverandør

Å velge leverandør er ikke alltid like lett, men for Erik og familien ble valget til slutt enkelt.

– For oss ble Talgø et naturlig valg. Først og fremst fordi de kunne levere på de punktene som var viktig for oss, sier Pettersen.

– Siden vi bor i Midt-Norge hvor det røffe, nordiske klimaet titt og ofte viser seg fram, er kvalitet avgjørende. Med royalimpregnerte materialer er mye gjort. Siden materialene er dobbeltbehandlet, både trykkimpregnert og kokt i olje, er dette treverk som tåler en trøkk. I tillegg har service og oppfølging virkelig vært upåklagelig. Og ekstra artig er det jo at det er en lokal leverandør som kan levere slike produkter.

Bygde egen hagestue i 3D

Erik og kona ønsket seg en bestemt utforming på sin hagestue, og bestemte seg derfor for å lage sitt eget design i Talgøs 3D byggmodul.

– Vi lekte oss egentlig litt inne på Talgøs byggmodul på egen hånd først. Tegnet noen utkast, og tok deretter kontakt med Byggtorget for tips og gode råd. Dette gjorde oss trygge på at sluttresultatet ville bli bra. Nettsiden var både brukervennlig og funksjonell. Her vil alle og enhver kunne designe sin egen hagestue. Du trenger absolutt ikke å være bekymret for at IT-ferdighetene ikke strekker til, forsikrer Pettersen.

Ønsker du den enkleste løsningen, kommer Talgøs hagestuer også i en rekke standardmodeller. Disse kan bestilles direkte hos Byggtorget, eller du kan gjøre justeringer og bestille en tilpasset modell.

Les mer om hvordan du kan bygge din egen hagestue med 3D byggmodul fra Talgø her
Besøk 3D byggmodul fra Talgø her

Enkel montering gjorde jobben lett

Å sette opp en hagestue kan virke som en stor jobb, men med modulbaserte systemer er jobben med montering enkel.

– Selve hagestuen blir levert i moduler, eller som et enkelt byggesett, om du vil. Royalimpregnert kledning kan dessuten tilsettes fargepigmenter i produksjonsprosessen, og hagestuene er derfor ferdig fargesatt i grå eller brun når de leveres. Det er med andre ord bare å gyve løs på bruksanvisningen. Med enkle trinn-for-trinn forklaringer er det lett å få et godt sluttresultat. Finn deg en god hjelper, så er jobben gjort i en fei, betrygger Pettersen.

Foto: Talgø/Interiørfoto AS.

En hagestue med det lille ekstra

En hagestue er imidlertid mer enn et sett med vegger. Det er først når du setter ditt eget preg på den, at den føles som din egen.

– Vi er strålende fornøyd med den ferdige hagestuen. Vi har også gitt den et personlig preg, så nå er den perfekt til vårt bruk. Siden hagestuen er uisolert, monterte vi blant annet to varmelamper til kvelder som er ekstra kjølige. Vi har også satt inn kjøkkeninnredning, møbler, tv og sonos-anlegg. Her er det rett og slett lett å bli sittende en time eller to lenger enn du tenkte, avslutter Pettersen.

Spør oss gjerne om hagestuer og uteboder fra Talgø neste gang du er innom Byggtorget.

Foto: Talgø/Interiørfoto AS.

Din lokale byggevarekjede

Skal du bygge på egen hånd? Da er det godt å vite at vi i Byggtorget er her for deg – uansett hvor du bor. Faktisk finner du oss på flere plasser i Norge enn noen annen byggevarekjede.

Både våre butikker og de som jobber her er forskjellige, men det vi har til felles er et stort hjerte for lokalmiljøet, unik fagkunnskap og et stort ønske om å finne rett løsning for deg som kunde.

Dersom du helst skulle fått alt Ferdig Snekra, kan en del av våre byggevarehus hjelpe deg med dette. Vi tilbyr også Klikk & Hent i vår nettbutikk, da plukker vi varene ferdig for deg, helt kostnadsfritt, og sender deg en sms når bestillingen din kan hentes. Handler du ofte, kan det være praktisk å søke om Byggtorget Byggekonto. Med felles faktura får du enklere oversikt over byggekostnadene i prosjektet ditt, samtidig som det kan være praktisk å ha mulighet til ekstra finansiering i bakhånd, dersom det skulle bli et behov for det.

Mange av våre byggevarehus tilbyr også utlån av henger.

PS! Har du et lite prosjekt i nærmiljøet du brenner for? Nå kan du søke om midler fra Byggtorgets Plankefond – kanskje blir nettopp ditt byggeprosjekt realisert i år!

Byggtorget – et hjerte som hamrer for lokalmiljøet