:

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne Byggtorget-butikk

Enklere og mer effektiv hverdag med ESSVE-produkter

22-årige Siri Bongo i Kirkenes likte tidlig å hamre og sage. På videregående forsøkte hun seg med helsefag, men valgte bygg. Nå er hun tømrersvenn, ESSVE-ambassadør og en begeistret bruker av verdens beste festemidler.

Som jentunge fulgte Siri faren med på jobb, og likte å få prøve seg med sag og hammer. På videregående skole gikk hun ett år på helsefag, men det var helt feil. Hun søkte seg over til byggfag og fikk tilbud om lærlingeplass. Nå har hun jobbet noen år i Bygg- og Malermesteren AS i Kirkenes.

Her er hun en av 15 ansatte som driver med stort og smått innen vedlikehold og rehabilitering i Kirkenes-regionen. Blant annet har firmaet rammeavtale med Forsvaret og Garnisonen i Porsanger. Det betyr godt med arbeid gjennom hele året, noe som passer Siri Bongo godt. Hun liker ikke å ha lite å gjøre.

Alltid tilbake til ESSVE

– Jeg liker den allsidige jobbingen jeg får vært med på her i firmaet. Vi må ta et tak også i andre fag enn bare tømring. Men uansett når det er snakk om festemidler, sverger firmaet til ESSVE-produkter. Vi har forsøkt andre produsenter, men kom alltid tilbake til ESSVE. Deres betongskrue er for eksempel helt fantastisk. Den er lett å skru inn og trekker godt fast. Og så kan vi skru den ut igjen om noe må justeres. Det er ikke så lett med ekspansjonsbolter. Og vi slipper å plundre med å banke inn plugger, sier Siri entusiastisk.

– Alle i firmaet har gode erfaringer med utstyr og festemidler fra ESSVE. Selv har jeg med meg både spikerog dykkert-pistol på gass fra ESSVE. Å bruke kompressor blir mer og mer sjeldent, det er mest når vi skyter kramper, tilføyer hun.

ESSBOX er et smart system

ESSBOX-koffertene er en annen stor fordel hun trekker frem med ESSVEproduktene.

– Dette er et kjempesmart system som forenkler hverdagen. Jeg har ESSBOX-kofferter med innhold tilpasset alle typer jobber; karm, innfesting, betongskruer, små og store skruer. I koffertene finner jeg enkelt det jeg trenger. Plastboksene er lette å ta med seg. Og at de er av plast, gjør at de ikke løser seg opp når de blir våte, sier hun.

Etter at hun begynte å bruke den nye treskruen ESSDRIVE, blir hun langt fra så sliten som hun tidligere ble. På en dag med å montere tak og vegger kan det godt gå med 300-400 skruer. Da hjelper det at ESSDRIVE-skruen borer seg lett inn i treverket uten at hun behøver å bruke så mye krefter.

– Jeg trenger ikke se på skruen når jeg skrur. Det er fint når jeg skrur stendere. Jeg kan skru «blindt» fra motsatt side av der jeg står, fordi skruen fester der jeg vil og er lett å trekke til, sier hun.

– Å kunne jobbe med utstyr, verktøy og produkter som bidrar til mindre slitasje på kroppen er gull verdt. Det gjør vi med produkter fra ESSVE, avslutter Siri Bongo.