Byggtorget logoByggtorget logo

Enkel utendørs rengjøring med en høytrykkspyler fra Nilfisk

Høytrykkspylere, også kjent som spylemaskiner, kan sprøyte vann opptil 40 ganger raskere enn en vanlig hageslange. De egner seg ypperlig for rask og effektiv rengjøring av flater og gjenstander i hagen, samt kjøretøy og sykler.

Til tross for hva du kanskje tror, bruker høytrykkspylere mindre vann enn en hageslange, siden de sprøyter vann gjennom et mer konsentrert område.

Alle huseiere kan ha nytte av å ha en høytrykkspyler for å gjøre rengjøringsjobber til en lek. Enten du rengjør terrassen, bilen eller taket, kan en høytrykkspyler gjøre jobben opptil fem ganger raskere enn en vanlig hageslange.

Her er 10 grunner til at vi synes du bør skaffe deg en høytrykkspyler akkurat nå!

 1. Hold kjøretøyet rent
  Sørg for at bilen, varebilen eller motorsykkelen ser så godt som ny ut uten at du trenger å levere den til bilvask annenhver uke. Dessuten vil du spare penger på å vaske den selv hjemme.
 2. Enkel rengjøring av sykkelen
  Hvorfor ikke bruke høytrykksvaskeren på lav innstilling på sykkelen samtidig som du vasker bilen? Da fjerner du enkelt inngrodd søle og smuss etter en sykkeltur på landet, og sykkelen holder seg alltid like pen.
 3. Vask terrassen eller gårdsplassen
  Høytrykksvaskere egner seg ypperlig til rengjøring av større områder på kort tid. Alt fra treplattinger til steinlagte gårdsplasser. Prøv selv!
 4. Rengjør mursteins- og steinvegger
  Har du noen skitne vegger rundt omkring i hagen som trenger litt ekstra stell og omsorg? Bruk høytrykkvaskeren på dem, så skinner de igjen på en, to, tre.
 5. Rengjør blokkerte takrenner og avløp
  Når været snur og det nærmer seg vinter, kan takrenner og avløp bli blokkert av blader, rusk og rask. Bruk avløps- og rørrensetilbehøret sammen med høytrykksvaskeren for å rense dem.
 6. Vask hagemøbler
  Enten hagemøblene er laget av tre, plast eller metall kan du bruke en høytrykksvasker for å fjerne mose og smuss.
 7. Fjern søle fra hageredskaper
  Er du glad i hagearbeid, men hater å vaske redskapene etterpå, er det bare å bruke høytrykksvaskeren på dem i noen minutter.
 8. Rengjør grillen
  Gi grillen en grundig rengjøring før du setter den bort etter sesongen. På ekstra inngrodd olje og smuss kan du bruke vannsandblåsetilbehøret sammen med høytrykksvaskeren for å komme til i alle kriker og kroker.
 9. Sørg for at båten ser så godt som ny ut
  Høytrykksvaskere er en rask måte å vaske båten på og fjerne rester av saltvann etter bruk. Dermed unngår du lakkskader og bevarer båtens flotte utseende.
 10. Rengjør dørmatter og utendørstepper
  Lei av å banke støv av skitne dørmatter? Bruk en høytrykksvasker for å få dem til å se helt nye ut igjen. Hvis teppet er laget av et ømfintlig materiale, snur du det opp ned før du høytrykksvasker det.

Om Nilfisk

Nilfisk ble grunnlagt i Danmark av P. A. Fisker og H. M. Nielsen, opprinnelig under navnet Fisker & Nielsen. Navnet ble senere endret til ""Nilfisk"", en kombinasjon av begge grunnleggernes navn.

Nilfisk ble grunnlagt med en visjon om å produsere produkter av høyeste kvalitet. I over 100 år har Nilfisk tilpasset seg endrede behov hos kunder over hele verden med innovative løsninger.

I dag har Nilfisk et omfattende utvalg av førsteklasses rengjøringsprodukter for privatmarkedet, deriblant høytrykkspylere, våt- og tørrstøvsugere og støvsugere, samt profesjonelt rengjøringsutstyr.