Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
Byggtorget

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne Byggtorget-butikk

EcoNordic Inneklimasentral for boliger

Inneklimasentralen EcoNordic - en komplett løsning som gir et bedre inneklima med ren og frisk luft, rikelig med varmtvann og som varmer opp boligen på en energieffektiv måte. Spesielt tilpasset nordisk klima og er godt rustet for å møte fremtidens strenge krav til miljø og energibruk i nye boliger.

Slik fungerer EcoNordic

Ventilasjonsmodulen fanger varmen i den gamle luften i boligen. Denne varmen brukes til å varme opp ny, ren og frisk luft på vei inn i boligen. Resten av varmen overføres til den nye og unike varmepumpemodulen, hvor varmen økes via det effektive og miljøvennlige kjølemediet CO2. Den gjenvunnede varmen overføres deretter til tankmodulen som fordeler varmtvannet til kraner, dusj og vannbåren oppvarming. EcoNordic har en konstant luftmengdemåling, og leverer alltid riktig mengde med frisk luft i boligen. Inneklimasentralen styres med Flexit GO.

Sunn inneluft med riktig filter

Luftfilteret sikrer sunn inneluft ved å fjerne skadelige partikler, som pollen, bakterier og annet organisk og uorganisk materiale. Luftfilteret holder også ventilasjonsmodulen ren og sikrer en hygienisk og effektiv drift. De fleste partikler som finnes i uteluften er svært små, og det er også de som er mest skadelig for vår helse. Derfor bruker Flexit PM1-filter i tilluften.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning (FTX)

Balansert ventilasjon sikrer et godt inneklima i alle rom, året rundt. Ren, filtrert og frisk luft tilføres boligen, og forurenset inneluft fjernes. Luften inne blir ren og frisk, og gir god komfort. I tillegg vil du spare energi, ved at opptil 95 % av varmen i ventilasjonsluften gjenvinnes. Varmegjenvinningen gjør at den friske luften blir temperert og man slipper kald trekk i den kalde årstiden.

Naturlig og miljøvennlig kjølemedium

I EcoNordic Inneklimasentral brukes det miljøvennlige og effektive kjølemediet CO2. Dette kjølemediet er framtidstilpasset, fri for miljøavgifter, alltid tilgjengelig og enkelt å håndtere. CO2 er ekstremt effektivt ved produksjon av varmtvann, som også i de fleste tilfeller er den største energiposten i nye boliger. Takket være effektiviteten, leverer også EcoNordic WH4 energi til varmesystemet uten engang å starte kompressoren. Naturlig kjølemedium er et selvfølgelig valg dersom du vil være trygg med din fremtidige investering.

Koble til EcoNordic og få smart kontroll med Flexit GO

For å få full kontroll over inneklimaet i boligen, er inneklimasentralen utstyrt med styringen Flexit GO. Med Flexit GO får du via en app tilgang til inneklimasentralen fra mobiltelefon eller nettbrett. Du har også mulighet til å se om det er alarmer eller vedlikeholdsmeldinger, stille inn ønsket temperatur, velge ventilasjonsmodus o.l. Det gjør det enkelt for deg - du har alt på én plass. Uansett hvor du befinner deg, styres inneklimasentralen EcoNordic med appen Flexit GO. Dette bidrar til størst mulig fleksibilitet, da mobilen alltid er tilgjengelig - hjemme eller utenfor hjemmet.