Byggtorget logoByggtorget logo
Illustrasjon Din dørmann - en tjeneste fra SwedoorIllustrasjon Din dørmann - en tjeneste fra Swedoor
Illustrasjon Din dørmann - en tjeneste fra SwedoorIllustrasjon Din dørmann - en tjeneste fra Swedoor

Swedoor lanserer «Din Dørmann» i Norge

I oktober ble Swedoor-sertifiseringen «Din Dørmann» lansert i Norge. Målet med sertifiseringen er å gjøre håndverkere med tittelen «Din Dørmann» til det foretrukne valget for montering av Swedoor-produkter i sitt lokalmiljø.

Swedoor er stolte av det solide arbeidet håndverkerne gjør i norske hjem hver eneste dag. Nå ønsker vi å gi noe tilbake, og lanserer derfor sertifiseringen «Din Dørmann».

– Som «Din Dørmann» får håndverkeren et håndfast bevis på at de har dybdekunnskap om montering av Swedoors innerdører, ytterdører og klassifiserte dører. Det kan bidra til at de blir det foretrukne valget for dørmontering i sitt lokalmiljø, sier butikkutvikler i Swedoor, Stig Rune Nyheim, som selv er utdannet byggmester.

Hvem er «Din Dørmann»?

«Din Dørmann» er et helt nytt konsept i Norge, men høster allerede stor suksess etter ett år i Danmark. Der har over 130 tømrere og byggmestere gitt tilbakemelding på at «Din Dørmann» har gitt dem flere fordeler, blant annet store oppsalgsmuligheter.

– Tømreren er en svært viktig del av beslutningsprosessen når kunden skal velge dør. Våre undersøkelser viser at 37 prosent ønsker å kjøpe innerdører, og hele 55 prosent ønsker å kjøpe ytterdører, via sin håndverker. Undersøkelsene viser også at over 30 prosent av kundene ønsker at håndverkeren skal gi dem inspirasjon og tips til hvilke dører som passer best til deres bolig. Tømreren har med andre ord gode muligheter til å bli kundens foretrukne rådgiver og sikre oppsalg, sier Nyheim.

– Vi håper alle tømrere med en lidenskap for faget ønsker å være en del av sertifiseringsordningen, og bli synlige som den foretrukne dørmontøren i sitt lokalmiljø, legger han til.

Alle bedrifter og selvstendige håndverkere med et eget foretak kan sertifisere seg som «Din Dørmann». Likevel er det visse kriterier som bør innfris. For oss er «Din Dørmann»:

  • Pliktoppfyllende: Han kommer når han skal og forlater et ferdig produkt han er stolt av.
  • Inspirerende: Hans lidenskap for faget inspirerer kundene til å ta smartere valg.
  • Ekspert på dørmontering: Jevnlige kurs sørger for at han er den lokale eksperten på dørmontering.

Et smart og trygt valg

I Norge er det ikke mangel på gode håndverkere. Men for kunden kan det være vanskelig å navigere seg frem til hvilken håndverker som skal jobbe på deres bolig. Vi ønsker at de beste håndverkerne er synlige i lokalsamfunnet som «Din Dørmann», og at de skiller seg ut som det smarteste og tryggeste valget for kunder som ønsker en sikker dørmontering.

– I møte med kunder opplever mange håndverkere at kunden ønsker billigst mulig løsning. Det er ikke alltid den billigste løsningen lønner seg på sikt. Gjennom ordningen «Din Dørmann» tilbyr vi kurs som gir håndverkere ryggstøtten de trenger for å formidle fordelene ved å velge dør ut ifra kvalitet og funksjon fremfor pris, sier Nyheim.

En dør skal tross alt bli stående i 20 til 30 år – og både kunden og håndverkeren ønsker en dør som holder vinterkulden, høstregnet og sommervarmen ute i mange år fremover. Kunden kan også være trygg på at sertifiserte dørmenn monterer døren i henhold til leverandørens anbefalinger.

– Tid er hellig, både for kunden og håndverkeren. En som kjenner monteringsveiledningene på ulike dører kan gjøre jobben enklere og potensielt også raskere. Det gir en trygghet både for håndverkeren og sluttkunden, forklarer Nyheim.

Ønsker du å bli en Swedoor dørmann?
Meld deg på her: https://dindormann.no/bli-dormann/

Illustrasjon med bil Din Dørmann fra Swedoor

Sertifiseringen innebærer blant annet:

  • Monteringskurs og veiledning: God kunnskap om alle Swedoors produkter via jevnlige kurs.
  • Mindre reklamasjoner: Du unngår feilmonteringer ved å bli lommekjent med våre produkter.
  • Oppsalgsmuligheter: Du får kunnskapen som trengs for å formidle de beste løsningene til kunden.
  • Markedsføring: Vi synliggjør sertifiserte dørmenn i Swedoors kanaler slik at de kan komme i kontakt med enda flere potensielle kunder.

Vi gjør proffens hverdag enklere

to håndverkere står inne på en byggeplass og smiler til hverandre

Byggtorgets hjerte hamrer for lokalmiljøet. Det handler om at vi vet hva som er hva, og hvem som er hvem. Vi kjenner sesongene, næringen og de lokale tradisjonene – våre fagfolk er her for å gjøre proffens hverdag enklere.

Byggtorget er en del av Norges største bolig- og byggevarekonsern. Det gir tilgang til markedets beste leverandører og priser, og den beste distribusjonen som sørger for at trelast og byggevarer fra hele verden kommer frem til byggeplassen – uansett hvor i landet du befinner deg.

Proffen prioriteres

Som PROFF hos Byggtorget, vil du alltid bli prioritert. Med Proffnett får du tilgang til markedets beste digitale prosjektverktøy for profesjonelle håndverkere. Her har du tilgang til netthandel, aktive prosjekter og dine avtalepriser døgnet rundt. Du kan også bruke Proffnett som en egen app på mobilen.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med unike rabatter og tilbud til våre PROFF-kunder, tips fra Byggtorgets eksperter og nyheter fra våre leverandører. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​

Vi snekres!