Byggtorget logoByggtorget logo

Beyond Retro er en unik kolleksjon av silkemyke og dempede farger

Beyond Retro-kolleksjonen markerer en milepæl i parketthistorien.

Det er over 80 år siden Kährs fikk patentet på lamellparkett gulvet, en innovasjon som revolusjonerte parkettindustrien. Som et ekte designorientert selskap ønsket vi å skape en designkolleksjon for å feire kombinasjonen av klassiske og moderne elementer, med en følelse av autentisitet, varme og modernitet.

Kährs Beyond Retro er en unik kolleksjon av silkemyke og dempede farger. Basert på naturlige farger har vi utviklet seks unike farger, alle med et varmt, dypt, silkeaktig, fløyelsaktig og ultramatt uttrykk. Interiøret i retrostil har et nostalgisk trekk som vi ønsket skulle gjenspeiles i fargepaletten til dennekolleksjonen.

Hver farge tilbys både som plankegulv (1-stavs) og stavparkett (3-stavs), så kolleksjonen består av totalt 12 flotte gulv. Dette gir deg muligheten til å mikse og matche mellom gulvene, samt kombinere 1-stavs og 3-stavs gulv i hjemmet ditt. Hvorfor ikke legge den vakre Loft White Plank i stuen hvor man omgås gjester og kanskje har litt større flater, mens Loft White Strip passer perfekt i ganger eller soverom, da3-stavs fungerer utmerket i rom med mindre flater.

Romfølelsen i et rom påvirkes av bredden og lengden på bordene, samt om bordene har 1-stavs eller 3-stavs mønster. En generell regel er å velge et 1-stavs gulv på et stort rom og et 3-stavs for et mindre. Men det er ingen regel uten unntak.

Uansett, i Beyond Retro har du 6 vakre farger å velge mellom, samt 1- og 3-stavs gulv som alle er Svanemerket:

Loft White Strip

Loft White Plank

Frosted Oat Plank

Frosted Oat Strip

Urban Brown Plank

Urban Brown Strip

Frozen Hazelnut Strip

Frozen Hazelnut Plank

Pearl Grey Plank

Pearl Grey Strip

Charcoal Light Strip

Charcoal Light Plank