Så enkelt og rimelig fornyer du baderommet!

Badet er ditt eget lille spa, der du kan låse verden ute og nyte egenpleie. Kanskje er det på tide å gi det et lite ansiktsløft for å holde tritt med de siste baderomstrendene?

 

Snarvei til nytt bad

Å pusse opp badet er forbundet med svært høye kostnader, så det er noe mange velger å utsette. Og utsette. Men nå finnes det en snarvei til et topp moderne og nyoppusset bad, både tidsmessig og økonomisk.

 

Smarte vegger

Fibo AS er innovatør på våtromsmarkedet. De produserer våtromspanel, også kalt baderomsplater, som er både slitesterke, hygieniske og enkle å sette opp. Konseptet ligner klikkparkett som du kanskje kjenner fra før? Men istedetfor å bruke det på gulvet, forvandler baderomsplatene badet til en look som er hentet rett ut fra et interiørmagasin.

Platene finnes i mer enn 750 varianter og monteres opp til 5 ganger raskere enn fliser. Det betyr betydelige kostnadsbesparelser. Med disse platene er det ingen søl med membran og lim, ettersom membranen er innebygd i selve platene.

 

Gjør det selv

Platene ligner til forveksling eksklusive keramikkfliser, men er langt rimeligere enn flisene som importeres fra sør-Europa. I tillegg er de mye enklere å sette opp, ettersom de festes direkte på bindingsverket. Eventuelt kan du feste dem på heldekket vegg dersom denne er helt plan. Dermed kan du glemme tunge gipsplater og komplisert membran som krever fagfolk, og heller gjøre jobben selv.

 

Garantert fuktsikkert

Lei av å vaske skjøter mellom fliser? Med våtromsplater må du kun skjøte sammen de ulike høydene med fugemasse, og har dermed færre steder med risiko for fukt. Platene er faktisk så fuktsikre at de kan brukes både i dusjen og bak vasken, og selvsagt kommer de med garanti.

 

Velg din stil

Når du skal velge utseende på det nye badet ditt, bør du bla litt i interiørmagasin for å finne inspirasjon. Ønsker du å skape en grønn oase i hverdagen, med hvite vegger og innslag av levende planter? Eller foretrekker du en grå palett med gjennomsiktig glass og marmor? Kanskje foretrekker du den mørke og serene stilen med sement og ru overflater? Utvalget er enormt.

 

Skap din trivselssone

Du velger selv om du vil holde veggene nøytrale, eller bruke Fibo plater som erstatter fliser. Resultatet er uansett et bad du blir glad i, og som sier noe om hvem du er. Det er i disse rommene det er lettest å trives.